Imagini nemaivăzute de la Survivor România 2021. Kanal D le-a publicat abia acum

Imagini nemaivăzute de la Survivor România 2021. Kanal D le-a publicat abia acum
Imagini nemaivazute de la Survivor Romania 2021. Kanal D le-a publicat abia acum

Au trecut 8 zile de când Survivor România și-a desemnat fericitul câștigător și Zanni a ridicat trofeul, venit la pachet cu marele premiu de 250.000 de lei al sezonului 2. Ce s-a întâmplat în primele zile de competiție ale celui mai urmărit reality-show din România. Șefii de la Kanal D abia acum au publicat imaginile.

Imagini nemaivăzute de la Survivor România 2021

Survivor România este un adevărat fenomen. În cadrul concursului s-au înscris peste 40 de oameni dar numai cei mai buni dintre ei au avut norocul de a participa la cel mai dur reality-show filmat pe superba insulă din Republica Dominicană.

Timp de aproape șapte luni de zile, Războinicii și Faimoșii au făcut tot posibilul pentru a demonstra că sunt adevărați supraviețuitori, suportând cele mai grele condiții de viață: foame, oboseală, stres, accidentări pe traseu, conflicte, frig, caniculă, ploaie, vânt și multe altele.

Cei de la Kanal D au făcut publice abia acum câteva dintre imaginile de la începutul competiției din jungla dominicană, unde concurenții au fost nevoiți să-și arate aptitudinile încă din primele ore după ce au aterizat la Survivor România.

S-au împrietenit, s-au certat, s-au împăcat, au râs și au plâns împreună la Survivor, Faimoși și Războinici deopotrivă. Nopțile le petreceau aproape îmbrățișați din cauza frigului din junglă, iar ziua își împărțeau mâncarea frățește.

Ce relații s-au creat între concurenții de la Survivor România 2021

În lupta pentru marele premiu au intrat Faimoșii, echipă formată din vedete precum Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Simona Hapciuc, Sebastian Chitoșcă, Ana Porgras, Ștefan Ciuculescu, Cucu de la Noaptea Târziu.

Lor li s-au alăturat cei mai puternici luptători din echipa Războinicilor: Marilena Cuciurean, Georgiana Lupu, Roxana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina, Musty Camara, Maria Chițu, Adelina Damian, Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Bogdan Urucu.

Au existat câteva afinități de care toată lumea a aflat. Roxana Ghiță și Andrei Dascălu s-au sărutat pe plajă, iar Albert Oprea a pupat-o pe obraz pe Maria Chițu, în timp ce dormea. Finalistul de la Survivor România a devenit „frate de cruce” cu Marius Crăciun, iar Sorin Pușcașu cu Starlin s-au considerat cei ami buni prieteni.

În tabăra Faimoșilor, s-a format o prietenie strânsă între Cosmin Stanciu, Zanni și Sebastian Chitoșcă, dar cu siguranță relația care a atras atenția tuturor a fost cea dintre câștigătorul Survivor România 2021 și fosta gimnastă Ana Porgras, despre care colegii lor speculau că ar fi mai mult decât o frumoasă prietenie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI