Se dau 80.000 de euro tuturor românilor care știu să facă asta

Se dau 80.000 de euro tuturor românilor care știu să facă asta
Cât de mulți bani pot să primească românii care se înscriu într-un nou program

Vești bune pentru foarte mulți români! Toți cei care vor să câștige 80.000 de euro pot să se înscrie într-un program inedit dacă afacerile lor dezvoltă anumite tehnologii în domenii diverse. Anunțul o să îi bucure nespus pe antreprenori.

Vești uimitoare pentru români. Cum pot să câștige 80.000 de euro

Startup-urile românești au parte de o oferă care nu poate să treacă cu vederea! Antreprenorii pot să se înscrie într-un program care o să le aducă un sprijin material, dar și foarte multe beneficii. Aceștia pot să ajungă să câștige o sumă uriașă, anume 80.000 de euro dacă îndeplinesc anumite condiții.

Cei care au startup-uri care dezvoltă tehnologii de sustenabilitate în mai multe domenii, dintre care agricultură, energie, sănătate, dar și altele, pot să se înscrie într-un accelerator de afaceri european pentru a primi 80.000 de euro sprijin în bani și mentorat.

Programul se numește Sustainability – Copenhagen, iar toți cei ce vor să se înscrie pot să acceseze site-ul oficial al fondului de investiții estonian Wise Guys. Cei care vor să primească sprijin și să aibă parte de mentorat, dar și de bani, trebuie să se înscrie până la data de 8 decembrie 2021.

Ce startup-uri sunt acceptate în noul accelerator

Acceleratorul este unul dintre multe altele deschise de Wise Guys în diverse locuri din Europa. Acum, noul program o să se desfășoare la Copenhaga, Danemarca, iar mulți antreprenori români pot să profite de această ocazie inedită care o să le aducă foarte multe beneficii pentru viitor.

De asemenea, reprezentanții Wise Guys au menționat că pot să se înscrie startup-uri românești care dezvoltă diferite tehnologii pentru comaniile care fac parte din domenii ca Smart City, Mobility, Supply Chain, Energy, EdTech, SexTech, AgriTech, Food Tech și MedTech, potrivit StartupCafe.ro.

Ce condiții trebuie să îndeplinească startup-urile

De asemenea, pentru a reuși să se înscrie în accelerator, startup-urile trebuie să demonstreze că au deja un produs minim viabil, dar și o echipă solidă, pasionată și ambițioasă, cu o dorință mare față de extinderea pe plan internațional pentru a cuceri cât mai multe companii.

Cei care o să fie selectați o să facă parte dintr-un program de accelerare extins pe 5 luni, în perioada ianuarie-iunie 2022. Aceștia o să aibă parte de peste 250 de mentori, dar și o să petreacă între 7 și 8 săptămâni la Copenhaga, iar în 14-15 săptămâni o să fie desfășurate sesiuni online.

Pe lângă faptul că este prevăzut un program hibrid, cei care o să facă parte din accelerator o să poată să obțină 50.000 de euro în bani și 30.000 de euo prin programul de mentorat. De asemenea, Wise Guys o să perceapă 9% din fiecare startup.