Andra, fără perdea la Românii au talent. Nu l-a menajat deloc: „Parcă îți dădea cineva la ouțe. Ai strâns-o de gât”

Andra, fără perdea la Românii au talent. Nu l-a menajat deloc: „Parcă îți dădea cineva la ouțe. Ai strâns-o de gât”

Răzvan Zamfir are 19 ani, este student și este pasionat de tot ce este frumos. Are suflet de artist și lucrează pe post de animator la petreceri pentru copii. În timpul său liber, tânărul cântă, dansează și scrie piese. De ce l-a criticat Andra pe scena de la Românii au Talent. Ce s-a întâmplat la mijlocul interpretării uneia dintre cele mai celebre piese din lume.

Concurentul pe care Andra l-a apostrofat la Românii au Talent

La Românii au talent, Răzvan Zamfir a venit să-i impresioneze pe Andra, Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș Bucur cu melodia „Listen” a celebrei Beyonce, o piesă cât un examen pentru orice artist care dorește să-și demonstreze calitățile vocale.

Din păcate, tânărul originar din Craiova nu i-a dat pe spate pe cei patru jurați, Andra fiind cea care i-a dat X încă de la jumătatea interpretării. Soția lui Cătălin Măruță a fost tranșantă și l-a

Andra: Îți rupi gâtul în piesa asta. Răzvan, mie mi se pare că ai cam strâns-o de gât pe Beyonce cu piesa asta. Nu cred că am auzit interpretare mai dureroasă, parcă îți dădea cineva la ouțe și m-a durut pe mine cât de tare te chinuiai. Ai stricat și piesa, și prestația ta. Îmi pare rău.

Andi Moisescu: E răgușit, e rupt! Eu nu înțeleg alegerile astea (n.r. – dificile), mă! Nu, îmi pare rău.

Dragoș Bucur: Nu și din partea mea.

Bobonete. Nu, îmi pare rău, Răzvan!

„Poți să îți dai și singur verdictul”

Concurentul de la Românii au Talent a încercat să își justifice prestația departe de a fi una de nota 10, după cum au judecat cei patru jurați, povestindu-le acestora că s-a trezit, dis de dimineață, cu vocea afectată. Cu toate acestea, tânărul a decis să participe la preselecții.

„Am emoții, pentru că e o piesă destul de dificilă pentru mine. Dimineață când m-am trezit să vin la filmare, m-am trezit fără voce.

M-am gândit ce să fac. Și am zis că show must go on (n.r – spectacolul trebuie să continue). Contează să mă simt bine și contează să încerc să dau tot ce pot eu mai bun. Puteți vorbi. Am vorbit prea mult, îmi cer scuze.”, a spus Răzvan Zamfir la PRO TV.

Smiley s-a amuzat, spunându-i lui Pavel Bartoș faptul că a observat cum participantul a decis să se și autojurizeze.

Smiley: Are gâtul uscat și nu poate duce piesa asta. Se și jurizează singur.

Andra: Ai și comentat, poți să îți dai și singur verdictul.