Se cere demisia lui Tudor Chirilă, după ce s-a dezbrăcat la Vocea României. Vedeta PRO TV, pusă la zid

Se cere demisia lui Tudor Chirilă, după ce s-a dezbrăcat la Vocea României. Vedeta PRO TV, pusă la zid

Tudor Chirilă este pus la zid după ce la ultima ediție a emisiunii Vocea României s-a dezbrăcat la bustul gol și s-a urcat peste Horia Brenciu. După ce gestul său a fost criticat de fani pe rețelele de socializare. Celebrul naist Nicolae Voiculeț este de părere că artistul ar trebui să fie data afară și precizează că astfel de scene nu ar ar trebui să apară la televeizor.

Tudor Chirilă, criticat dur după ce s-a dezbrăcat la Vocea României

„Se întrece orice limită a bunului simț și a rușinii față de oameni și a fricii față de Dumnezeu. Mi se pare un mare afront adus întregii țări, când un individ ca acest #TudorChirilă un moralist cu puseuri de patriot de ocazie, s-a dezbrăcat în chiloți arătându-și toată goliciunea în fața tuturor, la emisiunea Vocea României??? nu-l știu, nu-l cunosc, nu am cântat niciodată împreună, dar aș vrea să-l întreb ce legătură are el cu acest fel de comportament dezechilibrat, cu România și cu… vocea ei?

Cine sunt cei care permit asemenea insulte..? Cine sunt responsabilii pentru felul în care așa zișii “artiști” ai acestei țări influențează și devin modele pentru copiii noștri? De ce nimeni nu ia măsuri? De ce nimeni nu-i trage pe dreapta”, a declarat Nicolae Voiculeț.

Celebrul naist mai spune că ar fi normal ca Tudor Chirilă să fie demis, după ce s-a dezbrăcat în chiloți la ultima ediție a emisiunii Vocea României.

„De ce este lăsat acest artist care în văzul lumii se dezbracă de haine și de caracter, să mai apară public și de ce i se alimenteză încontinuu egocentrismul bolnav, nefiind la prima abatere voiaristă?! Normal ar fi să fie dat afară de postul de televiziune, să fie interzis pe toate canalele media și să nu mai fie lăsat să exhibiționeze public pe scenă sau în concerte. Mulți dintre acești artiști autohtoni sunt ca un puseu de febră, care contaminează cu boala lor publicul sleit, care încă mai speră într-o miraculoasă transfuzie de bună-cuviință”, a mai spus artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI