21 iun. 2024 | 12:34

Se ceartă sau nu Adela Popescu și Radu Vâlcan de la vasele murdare? Vedeta PRO TV spulberă misterul: „Caracter urât”

Monden
Se ceartă sau nu Adela Popescu și Radu Vâlcan de la vasele murdare? Vedeta PRO TV spulberă misterul: „Caracter urât”
Adela Popescu si Radu Valcan. Sursă: Facebook

Nu mai este un secret pentru nimeni că Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mulți ani, iar împreună au trei copii pe care îi iubesc enorm. Se ceartă sau nu Adela Popescu și Radu Vâlcan de la vasele murdare? Iată ce relație au cei doi.

În anul 2015 cei doi au decis să meargă pe același drum în viață, iar de atunci sunt de nedespărțit. Petrecerea a fost organizată într-un decor desprins din basme, în natură.

Din momentul în care au spus marele DA au trecut zece ani. Zece ani în care au trecut prin multe lucruri, atât fericite, dar și mai puțin plăcute.

Ce a spus vedeta despre mariajul ei

Adela Popescu este o fire foarte sinceră și de fiecare dată când are ocazia își ține fanii la curent cu multe dintre activitățile care au loc în viața ei. În cadrul unui interviu, aceasta a vorbit și despre cel pe care îl iubește, spunând despre acesta că s-au întâlnit în momentul perfect, moment în care amândoi își doreau o familie.

„Norocul! Deci norocul este foarte important! Vorbesc de norocul să întâlnești un om care să vadă aceeași destinație ca tine. Că pe drum mai apar chestii, dar dacă voi aveți același scop, chestia asta te salvează de cele mai multe perioade proaste. Acest scop comun se poate traduce într-o iubire comună, în mai multe lucruri. Noi ne-am potrivit foarte mult  și ne-am întâlnit în momentul perfect, acela în care eu îmi doream o familie, el își dorea o familie și aveam cumva aceeași idee despre cum ar trebui să fie familia noastră. Noi nu avem discuții uite despre spălatul vaselor. Noi suntem asemănători din punctul acesta de vedere al viziunii și apoi este important caracterul. Eu nu aș putea să trăiesc lângă un om care are un caracter urât sau un om rău, meschin”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan. Sursă: Facebook

Ce a mărturisit vedeta despre copiii săi

Adela Popescu a spus despre cei mici că îi oglindesc exact cu ceea ce ei și lui Radu Vâlcan nu le place. Vedeta observă că aceștia sunt oglinda lor și își dorește pentru ei să fie oameni care să nu își complice viața.

Ea e de părere că dacă ai relații bune și armonioase cu cei din jurul tău, viața începe să prindă o altă culoare, iar exact același lucru se pune și când vine vorba de micuți.

Dacă copilul tău se simte împăcat acesta va avea relații foarte bune și cu prietenii, iar oamenii din jurul lui îl vor iubi și nu îl vor marginaliza. Adela Popescu face tot posibilul să le ofere micuților ei tot ceea ce are mai bun și își dorește pentru ei să aibă parte de o viață foarte bună.

„Mie mi se pare că ne oglindesc fix cu ceea ce nu ne place. La ei văd fix ce nu îmi place la mine. Până să văd la ei nu îmi dau seama. Au uneori un ton sau o expresie și atunci văd cum am reacționat și eu. Sunt categoric oglinda noastră, dar eu mi-aș dori să fie oameni care să nu-și complice viața. Mi se pare că un om, dacă reușește să trăiască într-un soi de pace, deși nu se poate mereu. Măcar în proporție mai mare să fie pace decât agitație și pentru asta ai nevoie de niște ancore. Asta înseamnă o relație bună cu familia, cu frații. Deși acum se trăiește mult în individualism, este greșit din punctul meu de vedere. Relațiile armonioase cu cei din jur îți fac viața și calitatea ei. Așa este și la copii. Dacă tu ai de exemplu un copil care e în pace, este drăguț, el va avea relații foarte bune cu prietenii și va fi iubit, va fi chemat la petreceri, nu i se va face bulling și așa mai departe. Este o artă să poți să ai relații armonioase cu oamenii”, a mai spus vedeta.

PlaySport
Dezvăluiri despre triunghiul amoros de la Survivor. Zanni a spus tot despre relația cu Ana Porgras: „Ăsta a fost jocul”
Stiri din Lume
Alexandra Stan a arătat aproape TOT! Bluza mulată pe sub care nu purta nimic i-a scos FORMELE în evidență
Stirile PROTV
Mai aveau 70 de km până acasă, dar au murit striviți pe drum. Cine i-a ucis pe Costel și Ancuța și pe cei doi copii ai lor
EVZ.ro
Rețete ideale pentru caniculă. Ușor de preparat și cu puține calorii
Digisport.ro
E gata! Anunțul făcut de Cristiano Ronaldo, după ce a plâns în hohote pe teren
PRO TV
Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România, cel mai așteptat show de cooking! „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat”
Adevarul
Cluj vs București: „îmbâcsealǎ, murdǎrie, gunoaie”. Președintele TIFF după trei săptămâni în capitala Ardealului
BZI.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Spynews.ro
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro
Viva.ro
S-a aflat! Ce relație este, de fapt, între Cătălin Botezatu și Laura Giurcanu: ”Chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori...”
Impact.ro
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Ego.ro
Cât de FRUMOASĂ era actrița Ileana Stana-Ionescu la 19 ani, când a debutat în teatru. Imagini de colecție cu regretata artistă
Parteneri
Ion Iliescu, devastat de durere! Primul anunț după tragedie
Redactia.ro
Satul din România în care cetățenii au același nume: „Pe toți îi cheamă..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață
Digi24
Anda Adam, rochie de mireasă de 20 de kg, flori de 50.000 euro și tort de 6 etaje! Pozele sunt virale pe internet
Unica.ro
Adriean Videanu, gest total neașteptat. Cadou pentru un bun prieten
EVZ.ro
Cine sunt victimele accidentului de la Suceava. Părinții și doi copii au murit pe loc, când se întorceau din vacanță
Spynews
S-au schimbat banii. Decizia istorică luată de BNR. S-a întâmplat pe 1 iulie
Capital.ro
Preotul Ghelasie Păcurar a fost chemat să binecuvânteze echipa națională înainte de meciurile EURO 2024: „Nu există noroc”
Antena 3
Care e fiica și care e soția? El are 66 de ani, ea doar 27. Soția e doar cu cinci ani mai mare decât fiica lui. Cum au fost surprinși în vacanță
Avantaje
Mai mulți bani la RECALCULAREA PENSIEI cu aceste 3 adeverințe! Documentele trebuie DEPUSE URGENT
Mediaflux
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Spynews.ro
„Apa de slăbit”, rețeta de la mănăstire care te ajută să slăbești un kilogram pe săptămână. Cum se prepară - VIDEO
Realitatea.net
Cine sunt cele cinci noi cupluri curajoase care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul opt
Antena 1
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro