18 apr. 2024 | 21:38

Adela Popescu, despre motivul real pentru care a renunţat la televiziune. A recunoscut aproape plângând: „Aveam în minte doar asta”

Monden
Adela Popescu, despre motivul real pentru care a renunţat la televiziune. A recunoscut aproape plângând:
Adela Popescu, despre motivul real pentru care a renunţat la televiziune. A recunoscut aproape plângând: "Aveam în minte doar asta"

Adela Popescu, mărturisiri sincere despre un subiect sensibil: televiziunea. De ce a renunțat, de fapt, la lumina reflectoarelor celebra actriță, deși era foarte atașată de acest domeniu. A recunoscut abia acum ce a determinat-o să facă acest pas.

De ce a dispărut Adela Popescu de pe micile ecrane

Adela Popescu este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Se bucură de un succes formidabil și are o mulțime de fani, care își doresc să o vadă cât mai mult pe micile ecrane.

De peste 20 de ani activează în domeniu și a devenit extrem de îndrăgită de telespectatori. Cu toate acestea, de ceva timp a renunțat la lumina reflectoarelor, pentru o perioadă nedeterminată, pentru că nu a explicat de ce a făcut acest pas.

De luni bune nu a mai fost văzută la televizor, iar cei care o iubesc vor o explicație pentru asta. În podcastul lui Mihai Morar, vedeta a explicat exact de ce a decis să ia o pauză de la marea sa pasiune.

Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că, deși s-a întors repede la muncă după fiecare naștere, după venirea pe lume a celui de-al treilea copil a decis să se retragă. Era atât de obosită, încât a simțit că trebuie să ia o pauză de la tot și să se dedice mai mult familiei sale, pentru că nu mai putea face față presiunii și stresului care puseseră stăpânire pe ea.

„Eu m-am întors repede la muncă după fiecare naştere. Dar la a treia, când veneam acasă de la emisiune eram terminată. Mă aşezam în genunchi să mă joc cu cei mici şi în mintea mea era doar: Vreau să mă întind şi să dorm! Mi-am dat seama că ceva nu era ok şi acela a fost momentul în care am zis stop. Efectiv, nu mai puteam fizic”, a mărturisit vedeta.

Adela Popescu vrea să le fie alături copiilor

Adela Popescu a mărturisit că, la început, credea că va face față stresului. Aceasta își imagina că se va putea dedica celor mici, că va avea parte de momente unice cu ei, dar nu a avut timp să se bucure din plin de nimic.

Pentru că simțea cum trece timpul și nu rămâne cu nimic, a decis să se retragă pentru o perioadă. Este cea mai frumoasă perioadă a celor mici, vrea să le fie alături și să le urmărească pașii, așa că a renunțat la locul ei de muncă pentru a-și face amintiri cu familia.

„Am şi 20 şi ceva de ani de muncă intensă în spate, aşa că îmi imaginam că o să le fac clătite şi omletă înainte să plece la şcoală, dar nici gând de aşa ceva. Le întind ceva pe pâine, pentru mine e o victorie când îi urc pe toţi trei în maşină! Lucrurile nu sunt aşa cum mi le-am imaginat, dar sunt valoroase pentru mine. Momentele astea rămân în amintirea mea şi cel mai important, în amintirea lor”, a mai spus vedeta.

Adevărul despre despărțirea de Dan Bordeianu

Cuplul format din Adela Popescu și Dan Bordeianu a reprezentat unul dintre cele mai admirate și îndrăgite din lumea artistică a României în anii 2000. Însă, povestea lor de dragoste, care a pornit pe platourile de filmare ale celebrei telenovele românești „Numai iubirea”, s-a încheiat brusc, spre surprinderea fanilor.

Debutul lor în lumea televiziunii a fost în serialul „Numai iubirea”, iar chimia dintre cei doi era una evidentă. Povestea din serial, alături de relația lor de cuplu în viața reală, a generat o mare isterie în rândul fanilor, care au creat numeroase grupuri de susținere și discuții aprinse pe marginea subiectului.

Colaborarea lor pe platourile de filmare a continuat, participând la alte producții precum „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme”. Cu toate acestea, povestea de dragoste a întâmpinat un sfârșit brusc în anul 2007, când cei doi s-au despărțit, chiar după ce se logodiseră în secret.

Despărțirea lor a fost un șoc pentru fanii lor, mai ales că motivul separării a fost unul extrem de dureros. Se spune că actorul Dan Bordeianu ar fi înșelat-o pe Adela chiar pe platourile de filmare cu o tânără care făcea parte din figurația serialului „Iubire ca-n filme”.

Declarațiile ulterioare ale Adela Popescu au arătat că această despărțire a fost una profundă și dureroasă pentru ea, fiind o experiențăi devastatoare, care a marcat primul ei contact cu suferința și tristețea în viață.

„Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viață foarte frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii”, declara ulterior Adela.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Lege nouă pentru românii cu COPII. S-a dat total INTERZIS de marți, 30 aprilie
Capital.ro
1 Mai, Ziua Muncii. Cum a apărut această sărbătoare și ce semnificație are
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro