Se bat pe Ianis Hagi! Ce mari cluburi sportive vor să pună mâna pe fotbalistul român

Se bat pe Ianis Hagi! Ce mari cluburi sportive vor să pună mâna pe fotbalistul român
Mai multe cluburi vor să pună mâna pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a început sezonul cu susținere totală din partea antrenorului Steven Gerrard. Cu toate acestea, însă în ultimele luni, fiul lui Gică Hagi și-a pierdut postul de titular în fața jamaicanului Kemar Roofe, în vârstă de 27 de ani.

Ce cluburi vor să pună mâna pe Ianis Hagi

Glasgow Rangers este lider detașat și se descurcă foarte bine în Scoția. Însa, pe 25 octombrie a avut loc ultimul meci din campionat în care Ianis Hagi a fost titular. Mai mult, la ultima partida din Scoția, fiul lui Gică Hagi nu a fost trimis niciun minut în teren.

Potrivit Sport.ro, mai multe echipe importante din Europa, printre care Sampdoria și Sevilla, și-au manifestat deja interesul pentru Ianis Hagi. Cu toate acestea, britanicii de la tbrfootball.com sunt de părere că acesta nu ar trebui să se grăbească și să plece în ianuarie.

„Se luptă pentru un post de titular, iar Rangers nu ar trebui să îl îndepărteze pe Ianis. Hagi nu ar trebui să se agite în privința unui transfer în ianuarie. El are încă un rol important de jucat, iar situația ar trebui revizuită la sfârșitul sezonului”, scrie tbrfootball.com.

Roofe și-a câștigat postul de titular în fața lui Ianis

Cel care a câștigat postul de titular în fața mijlocașului român, Kemar Roofe a fost adus vara aceasta de a Anderlech pentru suma de 5 milioane de euro. De la sosirea sa pe Ibrox, jamaicanul a înscris 8 goluri și a avut un assist în 14 meciuri jucate. Cota de piață a lui Kemar este de 4,5 milioane de euro.

Ianis este evaluat  tot la 4,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. El a reușit în acest sezon să înscrie două goluri și să ofere 8 pase decisive.

Ianis Hagi ar putea pleca de la Glasgow Rangers

Fiind pe lista mai multor cluburi puternice și folosit mai rar de Steven Gerrard în ultima perioadă, Ianis Hagi s-ar putea despărți de Glasgow Rangers. Italienii de la Sampdoria ar vrea să-l transfere, iar presa din Italia anunță că valoarea tranzacției ar fi de 4.5 milioane de euro.În acest caz, scoțienii ar câștiga puțin peste un milion de euro, după ce achiziționarea sa de la Genk s-a produs pentru suma de 3.4 milioane de euro.

Potrivit clubdoria46.it, nu doar Sampdoria ar interesată de transferul lui Ianis Hagi, ci și Istanbul BB, Caglari, FC Sevilla și FC Toronto. Pe de altă parte, fiul lui Gică Hagi și-a pierdut locul de titular la echipa lui Steven Gerrard.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI