Ianis Hagi, pe urmele tatălui. Un mare antrenor a pus ochii pe el într-o perioadă dificilă la Rangers

Ianis Hagi, pe urmele tatălui. Un mare antrenor a pus ochii pe el într-o perioadă dificilă la Rangers
Ianis Hagi are multe variante pentru a se transfera în iarnă

Ianis Hagi nu traversează o perioadă bună la Glasgow Rangers și a fost scos din primul 11 al lui Steven Gerrard. A profitat de șansa primită în Europa League și a marcat cu Lech Poznan, dar nu a fost suficient. Pentru partida cu Dundee United, care este programată duminică de la ora 14:00, fotbalistul român a fost lăsat din nou pe banca de rezerve. O situație pe care Ianis Hagi nu o poate tolera. Jucătorul vrea să joace, mai ales că riscă să piardă echipa națională dacă nu prinde mai multe minute pe teren la echipa de club.

Italienii anunță că Sampdoria are concurență pentru Ianis Hagi. Sevilla, Cagliari, Bașakșehir, New York City și Toronto sunt și ele interesate

Nici cei de la Rangers nu vor ca unul dintre cei mai bine plătiți jucători să stea pe bancă, astfel că ar fi încântați să îl împrumute. O primă variantă pentru Ianis Hagi a venit din Turcia. Cei de la Istanbul Bașakșehir, echipă care a jucat în Champions League în acest sezon, ar vrea să îl ia în iarnă. Și să aibă o opțiune pentru transfer definitiv la finalul sezonului.

Dar pentru Ianis Hagi a apărut o variantă chiar mai atractivă. Să meargă în Serie A, acolo unde a impresionat și tatăl său, pentru Brescia. Jurnaliștii de la clubdoria46.it scriu despre interesul celor de la Sampdoria pentru fotbalistul român. Claudio Ranieri caută un fotbalist care să ofere mai multe opțiuni în atac. Iar Ianis este văzut ca varianta cea mai potrivită. Formația italiană va negocia chiar în aceste zile pentru un împrumut, cu opțiune de cumpărare definitivă. De asemenea, Doria ar fi dispusă să achite încă din această iarnă aproximativ 4 milioane de euro, suma plătită de Rangers lui Genk.

Claudio Ranieri este cel care îl vrea pe Ianis Hagi, pe care îl vede potrivit să joace în spatele vârfului împin în sistemul său, 4-4-1-1. Și la Sampdoria, Ianis ar avea concurență de top: fostul fotbalist al Romei, Claudio Candreva. Fotmația din Genoa este pe 13 în Serie A. De asemenea, jurnaliștii italieni mai scriu că interesul pentru Ianis Hagi este unul uriaș. Inclusiv Sevilla ar fi interesată de achiziționarea lui Ianis. Românul ar avea și varianta de a merge în SUA, unde este dorit de New York City și Toronto. De asemenea, Ianis ar putea ajunge și la Cagliari, unde joacă și Răzvan Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI