Se anunţă un nou transfer colosal pentru Cristiano Ronaldo! Clubul de Champions League la care vrea să joace

Se anunţă un nou transfer colosal pentru Cristiano Ronaldo! Clubul de Champions League la care vrea să joace
Cristiano Ronaldo şi-a ales destinaţia pentru următorul transfer. Rămâne de văzut de va decide PSG

Cristiano Ronaldo a obţinut un nou titlu de campion în Italia şi speră să dea lovitura şi în UEFA Champions League. Doar că misiunea este, de această dată, mult mai dificilă pentru campioana Italiei. Juve a fost învinsă în prima manşă a dublei cu Olympique Lyon, scor 1-0. Ronaldo este omul în care italienii îşi pun cele mai mari speranţe pentru a obţine calificarea în sferturile de finală. Doar că există din ce în ce mai multe semnale că starul portughez nu se mai simte aşa bine în Serie A. În special din cauza tensiunilor cu Maurizio Sarri, din ultima perioadă.

Cristiano Ronaldo ar vrea să se transfere la PSG, dar francezii nu sunt convinşi că mutarea ar fi oportună

Revista France Footbal anunţă că Ronaldo ar fi tentat de o mutare la PSG. Pe coperta publicaţiei se titrează „CR7, mintea la Paris”. Sursa citată scrie că jucătorul de 35 de ani ar vrea să joace alături de Neymar şi Mbappe. Simte că şansele de a obţine trofee europene sunt mai mari astfel. Ronaldo nu a cerut încă transferul de la Juventus, dar ar putea face o mişcare în acest sens în următoarea perioadă. Cu siguranţă nu înainte de încheierea aventurii în actuala ediţie a Ligii Campionilor.

„Cristiano nu este nemulţumit la Torino, dar nici prea mulţumit nu e”, scrie sursa citată. Singura problemă pentru Cristiano este aceea că parizienii nu sunt convinşi dacă ar fi oportun să facă o ofertă. Manchester City a avut recent probleme din cauza restricţiilor de fair-play financiar, iar PSG nu ar vrea să fie şi ea vizată. Prioritar pentru francezi ar fi să îşi păstreze în lot actualele staruri. Doar că Neymar cere din ce în ce mai insistent să fie lăsat la Barcelona. Iar o astfel de mutare ar lăsa loc liber pentru transferul lui Cristiano.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI