Scoțienii mătură pe jos cu Ianis Hagi după ce s-a întâmplat duminică. Ce i-au făcut românului

Scoțienii mătură pe jos cu Ianis Hagi după ce s-a întâmplat duminică. Ce i-au făcut românului
Momente grele pentru Ianis Hagi. Ce au anunțat acum jurnaliștii din Scoția

Scoțienii mătură pe jos cu Ianis Hagi după ce s-a întâmplat duminică. Prestația acestuia din partida Glasgow Rangers- Ross County, câștigată cu 1-0 de formația la care evolează și românul, nu a fost pe placul jurnaliștilor din nordul insulelor britanice.

Scoțienii i-au dat cea mai mică notă lui Ianis Hagi după jocul de duminică. Ce au scris despre el

Glasgow Rangers a câștigat cu 1-0 partida susținută în deplasare împotriva celor de la Ross County, iar Ianis Hagi a fost titular la formația oaspete. Numai că, de data asta, prestația românului nu a fost la același nivel ca în meciurile trecute, când fusese decisiv pentru echipa condusă de Steven Gerrard, vezi cazurile partidelor cu Braga din Europa League.

Hagi junior a rămas pe teren doar 60 de minute și a fost scos de tehnicianul englez al echipei sale. Golul victoriei celor de la Rangers a fost înscris după ce Ianis a fost schimbat.

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers până la finalul sezonului
Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers până la finalul sezonului

„A intrat și a ieșit din joc înainte să fie înlocuit de Kamberi, la puțin timp după ce a trecut o oră de joc. Trebuie să se implice mai mult atunci când nu este protagonistul echipei”, au scris cei de la rangersnews.uk.

Trei goluri și două pase decisive sunt reușitele lui Ianis Hagi de până acum la formația scoțiană, el fiind împrumutat de belgienii de la Genk până la finalul sezonului. De serviciile românului s-au interesat mai multe echipe, astfel că el ar putea să nu se mai întoarcă în Benelux în această vară.

Opțiunea cea mai la îndemână pare a fi chiar Glasgow Rangers, suporterii fiind încântați până acum de jocul lui Hagi junior, însă și Lazio Roma și-a manifestat dorința de a-l achiziționa. Scoțienii l-au informat însă deja de dorința de a-l avea și din vară, chiar dacă pentru asta ar trebui să plătească o sumă importantă celor de la Genk.