Becali, premoniția incendiară despre Ianis Hagi. „Nu te supăra, Gică”

Becali, premoniția incendiară despre Ianis Hagi.
Becali, premoniția incendiară despre Ianis Hagi

Așa cum chiar el a spus despre sine la ieșirea din arest, Becali a ieșit un alt om din închisoare. Un Becali mai evlavios, care nu va mai jigni și nu va mai judeca pe nimeni, ba chiar un Becali care nu mai este ”Războinicul luminii”, ci unul care servește poporului premoniții, pare-se. Astăzi, ne-am întors în 2019, la o conferință de presă din Ajunul Crăciunul trecut, în care vorbea despre Ianis, vedeta momentului în sport, după ce a adus victoria lui Rangers.

Gigi Becali, premoniție despre Ianis Hagi

În Ajun de Crăciun, Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă în care a discutat despre cele mai arzătoare subiecte din fotbalul rămânesc. Latifundiarul și-a ales favoriții anului. L-a ridicat în slăvi pe Bogdan Vintilă, i-a transmis un mesaj lui Florinel Coman, nu a ezitat să râdă de cei de la CS Universitatea Craiova și i-a făcut o caracterizare lui Ianis Hagi.

„E o temă foarte sensibilă și nu vreau. Dacă spun că vreau, și vreau, poate Gică se supără. Dacă zic că nu vrea și nu e adevărat, se supără și mai tare. Atunci, mai bine tac și nu dau răspuns. Ce pot să spun este că o să îl vedeți pe Ianis, în doi ani. Sunt unii jucători care au calități, cap. Acum, nu are încă puterea necesară. E încă un copil. Peste doi ani, el va fi mare, mare de tot. O să vedeți dacă am eu dreptate”, a spus Gigi, în 2019.

Mijlocașul, „dubla” reușită pentru Rangers, în Europa League

”L-a citit bine”, căci, în urmă cu un an, nu mulți ar fi pariat pe fiul ”Regelui” fotbalului românesc. Surprinzător este că, deși Becali îi dădea în 2019 doi ani timp în care să se ridice, Ianis a făcut-o mai devreme. Apogeul a fost partida Rangers- Braga, unde și-a readus la viață echipa cu golul său din minutul 67. La 2-2-, mijlocașul de 21 de ani a punctat decisiv pentru o victorie uriașă: 3-2.