Ianis Hagi, șansa vieții lui! Ce propunere a primit fiul ”regelui”. E vorba despre 5 milioane de euro

Ianis Hagi, șansa vieții lui! Ce propunere a primit fiul ”regelui”. E vorba despre 5 milioane de euro
Ianis Hagi a vrăjit o legendă a fotbalului mondial. Ce a putut să spună după ce l-a văzut pe fiul „Regelui”

Oficialii lui Rangers i-au făcut o promisiune bombă lui Ianis Hagi! Tânărul se pare că trăiește cele mai frumoase clipe din viața sa, iar soarele nu-și mai face alt drum decât în calea sa. Reușite peste reușite pentru fiul lui Regelui fotbalului românesc! Ce-l așteaptă de data asta?

Ianis Hagi, propunere de nerefuzat de 5 milioane de euro

Oficialii clubului Glasgow Rangers i-au făcut o propunere de nerefuzat lui Iahis Hagi. Deși abia la început de carieră, tânărul sportiv a avut deja reușite în lanț care l-au propulsat pur și simplu. Evoluțiile bune din ultima perioadă i-au adus promisiunea fiului lui Gică Hagi că Rangers va activa clauza de cumpărare definitivă de la Genk, cu toate că jucătorul a ajuns în Scoția de mai puțin de o lună.

Tânărul fotbalist a aflat vestea uriașă în momentul în care a vrut să își închirieze un aprtament, arată Digi Sport, citat de ziare.com. Fotbalistul român a vrut să își închirieze imobilul preț de trei luni, dar oficialii lui Rangers i-au sugerat să renunțe și să își caute ceva pe termen lung, pentru că îl vor cumpăra. Amintim că fiul Regelui fotbalului românesc a reușit trei goluri și două pase decisive în cele șapte meciuri disputate în campionat și Europa League. Mai mult decât atât, Ianis a creat alte acțiuni ofensive, pe care coechipierii le-au ratat.

Oficialii de la Rangers fac demersurile pentru cumpărarea definitivă a lui Ianis de la Genk
Oficialii de la Rangers fac demersurile pentru cumpărarea definitivă a lui Ianis de la Genk

Rangers, parteneriat cu Clarity Sports

„Suntem încântați să anunțăm un parteneriat de trei ani și jumătate cu Clarity Sports, care va deveni furnizorul oficial de servicii de transport al clubului. Experții acestei firme vor asigura transportul primei echipe, iar Sportsbreaks.com va asigura deplasări pentru fanii noștri. Clarity va facilita transportul primei echipe în meciurile din Europa. Sportsbreaks.com, o ramură a celor de la Clarity, condusă de echipa din spatele Thomas Cook Sport, le va oferi fanilor șansa să o vadă pe Rangers în deplasările din țară, prin pachetele oferite, inclusiv la derby-ul cu Celtic, de pe 15 martie 2020”
Rangers

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI