Cum a reacționat ‘fratele’ Cătălin Scărlătescu după revenirea Ginei Pistol la Antena 1. Ce a spus și iubita lui Smiley

Cum a reacționat ‘fratele’ Cătălin Scărlătescu după revenirea Ginei Pistol la Antena 1. Ce a spus și iubita lui Smiley
Reactia lui Catalin Scarlatescu atunci cand Gina Pistol a revenit la Chefi la Cutite

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, considerându-se o femeie împlinită pe toate planurile, de când a devenit mămică pentru prima dată. Fiind nevoită să se retragă de pe micile ecrane, după ce a născut, blondina a fost înlocuită de Irina Fodor. Cum au reacționat vedetele de la Chefi la Cutite cand Gina Pistol s-a întors la filmări.

De ce a fost înlocuită Gina Pistol la Irina Fodor, la Chefi la Cuțite

Gina Pistol a fost nevoită să absenteze de la filmările Chefi la Cuțite, din cauza unor probleme de sănătate. Frumoasa vedetă a fost înlocuită, din nou, de soția lui Răzvan Fodor, Irina, după ce partenera de viață a lui Smiley a fost diagnosticată cu virusul COVID-19.

După ce a stat câteva zile în izolare și s-a pus din nou pe picioare, Gina Pistol a revenit la serviciu în ediția de luni, 26 septembrie, a emisiunii Chefi la Cuțite.

Cei trei chefi s-au bucurat enorm să o vadă pe Gina înapoi la filmări. Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au explicat cât de greu i-ar fi fost blondinei să-și reia jobul de la Antena 1, după ce a născut-o pe fiica ei, Josephine.

„S-a întors Gina în platou. Gina ca oricare alt român s-a îmbolnăvit și ea că nu a fost atentă și a luat Covid-19. Ăsta este motivul pentru care Gina nu a venit din prima zi cu noi. Acum Irina Fodor a primit în patima Covidului.“, a spus Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite.

„Știu ca Ginei îi este mult mai greu să fie acum alături de noi atâtea ore… pentru că un copil mic are nevoie de mamă mai mult decât orice și Ginei îi este greu acum să se împartă între Chefi la cuțite și Josephine, iar necazul ăsta care a căzut asupra Irinei care a adus-o pe Gina mai repede în platou decât a trebuit.”, a completat Florin Dumitrescu la Chefi la Cuțite.

„Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare!”

Deși încearcă să petreacă, și acum, cât mai mult timp alături de micuța Jo, Gina Pistol spune că i-a fost dor să revină la Chefi la Cuțite, acolo unde se simte ca acasă, alături de cei trei chefi pe care-i consideră parte din familia sa.

„Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine.

La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes.

Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui.”, a declarat Gina Pistol la Antena 1.