Mircea Badea l-a luat la mișto pe Tudor Chirilă. Cu cine l-a comparat: ‘După o lună în Vaslui’

Mircea Badea l-a luat la mișto pe Tudor Chirilă. Cu cine l-a comparat: ‘După o lună în Vaslui’
Cu cine l-a comparat Mircea Badea pe Tudor Chirilă?

Mircea Badea l-a luat peste picior pe Tudor Chirilă. Celebrul prezentator are un ochi critic și pare că nu îi scapă nimic. Jurnalistul a comentat una din aparițiile recente ale cântărețului. O imagine cu iubitul jurat de la emisiunea ,,Vocea României” a devenit virală și a ajuns rapid în ochii moderatorului extrem de tăios. Cel din urmă nu a putut păstra doar pentru el această remarcă. Ce a spus vedeta și cu cine l-a comparat pe cântăreț? ,,După o lună în Vaslui”, a spus el.

Mircea Badea l-a luat peste picior pe Tudor Chirilă: cu cine l-a comparat pe artist?

O fotografie cu juratul de la emisiunea ,,Vocea României” a devenit ținta unui șir lung de ironii din partea lui Mircea Badea. Cel din urmă a intrat în direct în emisiunea lui Radu Tudor, „Punctul de întâlnire”. Jurnalistul nu s-a ferit să își spună părerea despre una din aparițiile recente ale solistului.

Bărbatul a făcut mai apoi o serie de comentarii tăioase pe seama unei fotografii care îl ilustrează pe faimosul jurat. Prezentatorii s-au amuzat pe seama unui montaj foto apărut în mediul online care îi arată pe Tudor Chirilă și Sylvester Stallone, în rolul lui Rambo.

Într-o parte a pozei apare Tudor Chirilă cu părul lung și îmbrăcat într-o cămașă cu flori, iar în cealaltă îl avem pe celebrul star internațional. Partenerul lui Carmen Brumă a subliniat că cei care au făcut montajul în cauză au scris că solistul este ,,Stallone după o lună în Vaslui”.

  • Vezi Galeria FOTO

„Oamenii răi care au făcut acest montaj au glumit și au scris…”

„Oamenii răi care au făcut acest montaj au glumit și au scris Stallone după o lună în Vaslui”, a spus Mircea Badea, la vederea imaginii.

Jurnalistul a continuat și a mai spus că nu își amintește ca actorul iubit de public să fi purtat o asemenea cămașă înflorată în celebra serie de filme Rambo și că imaginea este cel mai probabil de când mergea la mall.

„Eu cred că această cămașă a lui Stallone nu este din Rambo, ci este de când se ducea la mall între două secvențe din Rambo. Nu țin minte ca în Rambo, Stallone să aibă o cămașă așa de înflorată”, a mai spus prezentatorul emisiunii „În gura presei”.

Radu Tudor l-a contrazis pe Mircea Badea și a susținut că ținuta lui Stallone este, de fapt, cea din Rambo: „Eu așa țin minte că arăta” a afirmat prezentatorul TV.

Urmăriți Playtech.ro și pe