22 mart. 2024 | 13:03

Schimbări uriașe la Realitatea Plus. Cine este Ana Maria Păcuraru, noua prezentatoare TV. Legătura cu Alexandra Păcuraru

News
Schimbări uriașe la Realitatea Plus. Cine este Ana Maria Păcuraru, noua prezentatoare TV. Legătura cu Alexandra Păcuraru
Ana Maria Păcuraru revine pe micile ecrane după șase luni de pauză

Schimbări majore în grila Realitatea Plus. Ana Maria Păcuraru, una dintre fiicele omului de afaceri Maricel Păcuraru, va reveni pe micile ecrane, începând cu 25 martie 2024. Jurnalista a fost în concediu de maternitate, iar acum este pregătită să revină în forță. Ea va prezenta emisiunea Raport de Zi, de luni până vineri pe intervalul 13.00 – 15.00. Situația este neașteptată, ținând cont că pe același tronson de ore era emisiunea „Caravana Suverană”, moderată chiar de sora sa, Alexandra Păcuraru.

Ana Maria Păcuraru, noua prezentatoare de la Realitatea Plus

Ana Maria Păcuraru, fiica cea mică a afaceristului Marcel Păcuraru, se întoarce la Realitatea Plus după concediul de maternitate. Aceasta va prezenta emisiunea „Raport de Zi”, de luni până vineri, între 13:00 – 15:00.

Pe de altă parte, Ana Maria Păcuraru a anunţat că este și șefa departamentului Externe de la Realitatea Plus.

„Dragii mei telespectatori, cu inima plină de emoţie şi entuziasm, anunţ revenirea mea pe micile ecrane, începând de luni, 25 martie, la Realitatea PLUS, la emisiunea noastră iubită – Raport de Zi.

După o perioadă dedicată familiei şi binecuvântării de a deveni mamă din nou, sunt mai pregătită ca niciodată să vă reîntâlnesc de luni până vineri, între orele 13:00 şi 15:00, pentru a vă aduce cele mai importante şi interesante ştiri din lumea întreagă”, a anunţat jurnalista pe rețelele de socializare.

Anterior, același interval orar era ocupat de sora ei mai mare, Alexandra Păcuraru, cu emisiunea „Caravana Suverană”.

În urmă cu câteva zile, postul de televiziune Realitatea Plus anunța că Alexandra Păcuraru se retrage momentan din televiziune, însă ea preciza că decizia nu i-a aparținut. În plus, se pare că ea a fost înlocuită cu sora sa, fără a fi informată.

„Jurnalista Realitatea PLUS Alexandra Păcuraru, moderatoarea unor emisiuni cu tradiție în trustul Realitatea, ca „România Suverană” și „Caravana România Suverană”, ia o pauză de la televiziune.”, scria în comunicatul dat de Realitatea Plus.

Sora ei mai mare, concediată de la Realitatea Plus

Comunicatul dat de Realitatea Plus preciza că Alexandra Păcuraru „transmite publicului că este deosebit de recunoscătoare pentru experienţa pe care a acumulat-o alături de o echipă de excepţie şi alături de telespectatorii săi din ţară şi din lumea întreagă”. Pe contul ei de TikTok, ea recunoștea că emisiunea i-a fost retrasă de pe micile ecrane.

Alexandra Păcuraru

„O surpriză am avut când am văzut acel comunicat. Da, este adevărat, m-am retras din televiziune, din Realitatea PLUS, mai precis am fost retrasă definitiv aș spune eu din Realitate PLUS. Dar asta nu înseamnă că nu există viață și după divorț și poate una mult mai bună”, a afirmat Alexandra Păcuraru, fiica cea mare a patronului Realitatea Plus.

Vezi și: Prezentatoarea TV din România concediată de pe o zi pe alta. Ce s-a întâmplat: „Am fost retrasă definitiv”

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro