Schimbări radicale la Antena 1. Ce se întâmplă cu actorii din Fructul Oprit

Schimbări radicale la Antena 1. Ce se întâmplă cu actorii din Fructul Oprit
Actorii din Fructul Oprit au fost selectați pentru alte roluri

Au loc schimbări radicale la Antena 1. Află ce se întâmplă cu serialul Fructul Oprit și ce au declarat actorii protagoniști cu privire la noile schimbări. Unii s-ar putea să se bucure, alții, dimpotrivă.

Antena 1 a început să „jongleze” cu actorii contractați aproape la fel cum face PRO TV cu vedetele sale. De ce să cheltuie suplimentar și să riște audiența cu noi actori, când poate să-i „recicleze” pe aceiași.

Ce se întâmplă cu actorii din Fructul Oprit

Schimbări radicale la Antena 1. Ce se întâmplă cu actorii din Fructul Oprit

Opt actori din serialul Fructul Oprit au fost selectați să joace și în noul serial Sacrificiul. Este vorba despre actorii Cristina Ciobănașu, Michaela Prosan, Vlad Gherman, Ioana Blaj, Doinița Oancea, Ana Crețu, Conrad Mericoffer și Cosmina Dobrotă. Aceștia vor intra în distribuție noului serial, ca să nu cumva să le duci lipsa, dar o să-ți ia ceva timp până o să te obișnuiești să-i vezi în rolul altor personaje.

Rocada a fost anunțată chiar de către reprezentanții postului TV, deci este o informație certă. Săptămâna trecută, însă, Antena 1 mai anunțase alte șapte nume mari pentru distribuția din Sacrificiul: Maia Morgenstern, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Virginia Rogin, Mihai Călin și Bogdan Stanoevici.

Pe lângă aceștia, conform Paginii de media, o să-i mai vezi în serial și pe Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Daniel Nuță, trei tineri actori talentați și cu mult potențial actoricesc, dar și pe Dorian Popa și, nu în ultimul rând, Oana Zăvoranu, care revine în cinematografie. Nu știm însă, deocamdată, ce rol va avea. Presimt că va fi unul negativ, în orice caz.

Ce spun actorii din Sacrificiul despre rolurile lor

Schimbări radicale la Antena 1. Ce se întâmplă cu actorii din Fructul Oprit

Michaela Prosan: „Pentru mine, ca actriță, Lili este o provocare și intenționez să duc până la capăt ceea ce mi-am propus. Tot ceea ce am încercat să fac cu acest personaj este pe contre-emploi, personaj de compoziție și mă bucur pentru că este ceva ce nu am mai făcut până acum.”

Cristina Ciobănașu: „Iris este un personaj total diferit, mult mai puternic, mai incisiv, care este convinsă că va lupta până în pânzele albe ca să obțină ce își dorește. Cred că o să vă îndrăgostiți de Iris, pentru că emană o energie pozitivă și care vă va îndemna să doriți să o cunoașteți.”

Vlad Gherman: „Amza e un tânăr rebel care nu se supune societății are propriile reguli după care se ghidează, îi place să trăiască viața la maxim și la extrem. E un băiat care vrea să fie în centrul atenției, care este opulent, care nu se gândește la consecințe și nu are nici un plan de viitor!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI