Schimbări majore pentru Liviu Dragnea în închisoare. Cât de des vorbește cu iubita fostul șef PSD

Schimbări majore pentru Liviu Dragnea în închisoare. Cât de des vorbește cu iubita fostul șef PSD
Schimbări majore pentru Liviu Dragnea în închisoare

Viața lui Liviu Dragnea din pușcărie s-a schimbat radical. Fostul lider PSD nu mai beneficiază de statutul unui deținut privilegiat, astfel că acum își împarte celula de detenție cu încă 5 colegi, dintre care unul a fost condamnat pentru trafic de droguri. Cum stă situația în ceea ce o privește pe iubita sa, Irina Tănase, și cât de des mai vorbesc aceștia la telefon?

Cum s-a schimbat viața lui Liviu Dragnea la pușcărie

Fostul lider PSD este încarcerat la Penitenciarul Rahova, acolo unde își execută pedeapsa de la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu, iar de curând noi informații despre viața sa din penitenciar au ieșit la iveală. Se pare că Liviu Dragnea nu mai face legea nicăieri, iar dacă până acum era singur pe Secția 7, de acum înainte își împarte celula cu încă 5 deținuți.

De asemenea, în cursul zilei de ieri i-a fost refuzată și permisia. De menționat ar fi faptul că Dragnea nu a cerut această permisie, dar a intrat oficial în discuție pentru că a obținut credite prin muncă. Potrivit unor surse Digi24, Dragnea ar merge la muncă și sâmbăta, doar pentru a câștiga mai multe credite. Ziua din penitenciar începe la 6:30, astfel după micul dejun, fostul lider PSD merge la garaj, acolo unde lucrează.

Cât de des vorbește Liviu Dragnea cu iubita sa, Irina Tănase, la telefon

Liviu Dragnea, Irina Tănase, telefon
Cât de des vorbește Liviu Dragnea cu iubita sa, Irina Tănase, la telefon

Când nu e la muncă, Liviu Dragnea își ocupă timpul la telefon. Fostul lider PSD vorbește aproape în fiecare zi cu iubita sa, Irina Tănase, la telefon. Astfel, chiar dacă este departe de iubita sa, Dragnea are grijă să-i arate acesteia cât ține la ea.

Dragnea are dreptul la telefon o oră pe zi și de cele mai multe ori folosește acest drep pe deplin. Atunci când nu vorbește la telefon cu Irina, Dragnea vorbește cu fiul său sau cu Codrin Ștefănescu. De asemenea, fostul lider PSD păstrează legătura și cu Florin Iordache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI