Schimbări majore la Kanal D. Anunțul surpriză despre emisiunea Andreei Mantea

Schimbări majore la Kanal D. Anunțul surpriză despre emisiunea Andreei Mantea
Ce alte schimbări se mai produc

Se anunță schimbări importante în grila Kanal D, odată cu sosirea noului sezon. Încep emisiuni noi, iar altele își vor schimba programul.

Andreea Mantea prezintă o emisiune nouă pe Kanal D

Emisiunea O nouă șansă, prezentată de Andreea Mantea, are premiera în această toamnă. Emisiunea oferă șansa oamenilor obișnuiți să își ceară iertare persoanelor aproapiate cărora le-au greșit.

Prima ediție a emisiunii va fi difuzată pe 11 septembrie, de la 20:00 pe Kanal D, iar Andreea Mantea promite să aducă povești emoționante de viață în fiecare săptămână, sâmbăta.

Producția are la bază formatul internațional Second Chance, realizat în Turcia, care presupune ca oameni din diverse locuri din România să vină în emisiune și să își mărturisească greșelile pe care le-au făcut față de alți oameni.

De altfel, în platou se vor afla și cei care cărora oamenii le datorează scuze, scopul Andreei Mantea fiind să reconecteze acești oameni.

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită.

Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni.

Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, spune vedeta Kanal D.

Ce alte schimbări se produc în grila postului tv

Ea a mai spus că vrea să dezvăluie cât de multe au să își spună oamenii care au decis, la un moment dat, să nu își mai vorbească.

Cțt despre alte modificări în grila Kanal D, serialul turcesc Nehir va fi difuzat două zile pe săptămână, în fiecare luni și marți de la 22:30.

Din 12 septembrie urmează 40 de întrebări cu Denise Rifai, în fiecare duminică de la ora 22:00.

Pe 6 stepmbrie începe un nou sezon al emisiunii Puterea Dragostei, care va fi difuzat de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00 și în fiecare sâmbătă de la 16:00 și 19:00.

Pe 8 septembrie, miercuri, a început sezonul 7 Bravo, ai stil! Celebrities. Emisiunea va fi difuzată de miercuri până vineri, de la ora 22:30 și sâmbătă de la ora 22:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI