Andreea Mantea, înlocuită la Kanal D. A rămas fără emisiunea de suflet

Andreea Mantea, înlocuită la Kanal D. A rămas fără emisiunea de suflet
Andreea Mantea, înlocuită la emisiunea de suflet de la Kanal D

Fanii Andreei Mantea sunt șocați de faptul că aceasta a rămas fără emisiunea de suflet moderată alături de un bun prieten. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a fost înlocuită la Kanal D.  Ce s-a întâmplat cu proiectul?

Andreea Mantea, înlocuită la emisiunea de suflet de la Kanal D

Surpriză uriașă pentru fanii postului Kanal D! Îndrăgostiții din această perioadă au ocazia să invite două vedete la cel mai important eveniment din viața lor – căsătoria. Concret, ‘Se strigă darul’ își face din nou apariția pe micile ecrane, dar de această dată fără Andreea Mantea sau Bursucu’.

Prezentatorii de televiziune au fost înlocuiți pe rând de câte un personaj, iar în drepta lui Mitoșeru au stat mai multe domnițe cunoscute publicului larg, iar acum a venit rândul Grațiele Duban. Mitoșeru și Duban se pregătesc intens pentru experiența unică din vara aceasta în care vor sta alături de miri de peste tot din România.

Soția comediantului celebru își face intrarea în forță în echipa Kanal D, într-un proiect cu multă emoție, multă poveste și tradiții. Aceasta a povestit că este foarte fericită să participe într-o astfel de emisiune care are rolul de transmite dincolo de micile ecrane bucuria unor tineri căsătoriți.

„ Sunt foarte fericită”

„ Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte.

Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambitoasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine! Să înceapă nunțile!”

Fericirea e cu atât mai mare pentru sezonul acesta al show-ului pentru că pandemia a pus pe pauză multe din evenimente, mai cu seamă nunțile pentru că majoritatea mirilor au decis să amâne data pentru a putea fi alături de toți invitații doriți.

„Ce poate fi mai frumos decât să fii părtaș și să simți bucuria mirilor, a familiilor, apropiaților acestora, în momente atât de speciale cum sunt nunțile? Așadar, să dăm startul la petreceri! Îi invit pe toți cei care își doresc să ne aibă aproape la cel mai important eveniment din viața lor să ne dea de veste înscriindu-se pe pagina casting@kanald.ro. Venim cu drag la nuntă și vă promitem o petrecere de pominăGrațiela este inteligentă, frumoasă, e o actrită care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd; și nu am să pierd! J Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta”
Mihai Mitoșeru