Schimbarea uriașă din viața lui Nadine. Ce face acum, în Franța (exclusiv)

Schimbarea uriașă din viața lui Nadine. Ce face acum, în Franța (exclusiv)
Cu ce obstacole s-a confruntat in noua etapa a vietii sale

O mai ții minte pe Nadine? Vedeta nu mai locuiește în România, dar a reintrat în atenția publicului în vara anului acesta, când a decis să își dea examenul de Bacalaureat. Vedeta l-a trecut cu brio și povestește cum e viața ei acum.

Cu ce se ocupă acum Nadine

Nadine are 44 de ani și locuiește în Franța alături de soțul și fiul său, Noah, în vârstă de 10 ani. Fosta cântăreață a decis să părăsească România, iar după ce a luat bacalaureat la începutul verii, s-a pus serios pe treabă.

Nadine studiază psihologia și este studentă, chiar dacă are 44 de ani.

”Viața de student a fost teribil de anxioasă în primele două luni. Nu mă adaptam deloc la ritmul de studiu, împreună cu viața de familie, lucru imperios necesar când ești adult la școală.

Mi-a fost teamă că nu voi face faţă și că va trebui să renunț. Copilul chiar m-a întrebat dacă patru ani de acum încolo doar așa îmi va fi viața.

Asta pentru că ceea ce vedea el era cum mă așezam dimineața la birou, înconjurată de cărți, şi cum seara mă ridicam și-i mai întrebam și pe ei una, alta”, a povestit vedeta pentru impact.ro.

Ea a avut dificultăți în a înțelege unele termene din psihologie în limba engleză, dar și platforma online prin intermediul căreia studiază i-a pus câteva probleme.

Ce probleme întâmpină ca studentă

Nadine a povestit despre impedimentele pe care le-a întâlnit ca studentă în Franța, la 44 de ani.

„A fost dificil pentru ca mi-a luat mult să înțeleg platforma, modul în care trimit lucrările, așa încât să ajungă sigur, și alte diverse mici “ghiduşii” tehnice, care însă și-au spus cuvântul.

După aceea a fost problema cu limba. Deşi știu engleză, am constatat că nu știu “engleza” psihologiei, adică acele multe cuvinte și expresii de specialitate.

Din această cauză, la fiecare pagină trebuia să mă opresc ca să consult Dicționarul de specialitate.

Asta mi-a îngreunat mult ritmul! Iar un alt obstacol a fost că nu am înţeles la timp când să învăț și la ce materii, pentru a putea susţine la final de săptămână, diverse teste, pe care se dau note.

La început le-am tot încurcat între ele, am şi întârziat la unele, și pentru că sunt orgolioasa și nu-mi place să cer favoruri, în cazul de faţă să rog să mi se accepte lucrarea, deşi mi-era clar că depăşisem termenul limita.

Ca atare, au rămas şi lucrări făcute şi netrimise”, a continuat ea.