Vedeta care a plecat din România doar cu o valiză. Unde și-a mutat toată familia și de ce

Vedeta care a plecat din România doar cu o valiză. Unde și-a mutat toată familia și de ce
Alături de familie, ea a părăsit România

O cunoscută vedetă la noi a decis să se mute din țară alături de soțul ei. Ea a făcut mai multe declarații și a povestit motivul deciziei sale.

Ea a declarat că s-a mutat din țară pentru un an și a luat cu ea doar o valiză. Acum locuiește la o margine de pădure, iar primul oraș se află la 10 minute de mers cu mașina.

Vedeta de la noi care s-a mutat din țară. Care sunt motivele

Este vorba despre celebra Nadine, care s-a mutat pentru un an departe de România, în mijlocul Franței, alături de soțul ei. Niciunul dintre ei nu știu limba, dar au de gând să se înscrie la cursuri.

„M am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele în rest, liniște.

Motivele pentru care ne am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi, și sub umbrela căruia intră toate celelalte, este spaima mea de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transimt asta și familiei mele.

Frumusețea vieții pe această lume nu mă lasă să trăiesc fără să o explorez pe cât mai multe planuri. Refuz să nu aflu ce pot afla sau să nu văd ceea ce pot vedea.

Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. Vreau să ating ziduri, vreau să percep nuanțe, pe scurt, vreau să explorez lumea”, a scris vedeta pe blogul ei.

Ce va face în continuare

Nadine spune că ea și familia ei își doresc ca o dată la câțiva ani să trăiască o perioadă într-o altă țară. Vedeta a spus că nu se simte legată de un loc anume, ci mai degrabă de persoane.

Ea a spus că și-a învățat și copilul să facă la fel, mai ales având în vedere că datorită tehnologiei ne putem detașa fizic mai ușor de locuri, păstrând totuși legăturile cu oamenii.

„Simt că m am resucitat… Mă trezesc în fiecare zi cu entuziasm și curiozitate pentru ce voi descoperi în sat, în oraș, în oameni și în situațiile de viață ivite pe parcursul zilei. Îți doresc să simți la fel, te îmbrățișez!”, a spus ea.