Ce a pățit Nadine când a dat BAC-ul acum: ”Îmi venea să-l strâng de gât pe profesor” (exclusiv)

Ce a pățit Nadine când a dat BAC-ul acum: ”Îmi venea să-l strâng de gât pe profesor” (exclusiv)
Nadine, despre experința examenului maturității. Ce a pățit la BAC?

Nadine a simțit fiorii examenului maturității în sesiunea din vară a lui 2021. Cunoscuta vedetă a întâmpinat mici probleme. Ce s-a întâmplat în sală și de ce a supărat-o unul din profesorii prezenți ? Prima probă a găsit-o cu mari emoții pe femeia de 44 de ani.

Nadine, despre experiența de la BAC. Ce a pățit vedeta?

Nadine a simțit emoțiile pe care le-au avut toți liceenii în această perioadă. Vedeta în vârstă de 44 de ani a susținut prima probă de Bacalaureat, ulterior a făcut primele mărturii despre cum s-a simțit totul și care a fost problema pe care a întâmpinat-o:

”Îmi venea să sar şi să-l strâng de gât pe profesor, ca să dea drumul la plicul cu subiecte, să aflu mai repede ce am de rezolvat, căci de o lună nu mai pot dormi noaptea, din cauza lor”, a mărturisit aceasta care era extrem de nerăbdătoare în privința celui mai important examaen din viața sa.

Cu toate astea, femeia a subliniat că era pregătită oricum pentru orice tocmai pentru că nu a surprins-o nuvela care a picat la subiectul cu numărul 3, chiar la simulare căzând tot un subiect despre nuvelă.

Nadine este mulțumită de felul în care s-a descurcat la Limba și Literatura Română și de ceea ce a scris: ‘Ba chiar vă pot spune că am tratat aşa cum se cuvine subiectele, dar şi că am preferat să tratez povestea lui Alexandru Lăpuşneanu, nu “Moara cu noroc”, al lui Slavici.

Iar asta fiindcă iubesc romantismul, cu poveştile sale grozave între alb şi negru, între îngeri şi demoni. Nici nu am îndrăznit vreodată să sper, să mă rog la toţi sfinţii pentru asemenea subiecte, vă rog să mă credeţi.’

”Îmi venea să sar şi să-l strâng de gât, ca să dea drumul la plic’

Ea a mai spus că de departe cel mai tensionat moment a rămas clipa în care profesorul a intrat cu subiectele aflate în plic pe care îl avea bine strâns la piept și care le-a urat tuturor mult succes, îndemnându-i să fie atenți la detaliile care din cauza emoțiilor ar fi putut să le scape din vedere:

Îmi venea să sar şi să-l strâng de gât, ca să dea drumul la plicul cu subiecte, să aflu mai repede ce am de rezolvat. Că de o lună nu mai pot dormi noaptea din cauza lor, ne-a povestit Nadine, cu umor, prin care a trecut.’

‘Probabil că mai există astfel de profesori, de directori de liceu, însă eu nu am mai auzit de aşa ceva. Gestul lor m-a emoţionat profund. Directorul de liceu făcea fotografii elevilor doritori de amintiri, în timp ce fosta noastră profesoară de română împărţea îmbrăţişări. Mă uitam perplex la ea şi mă întrebam dacă eu aş putea fi un astfel de profesor!’
Nadine (Sursa: impact.ro)