Schimbarea majoră prin care trece Anca Țurcașiu în ultima perioadă: „Îmi place mai nou”

Schimbarea majoră prin care trece Anca Țurcașiu în ultima perioadă: „Îmi place mai nou”
Ce spune despre un nou iubit

Anca Țurcașiu radiază după divorț. Vedeta a trecut printr-o perioadă mai dificilă, dar acum și-a recăpătat zâmbetul, fără niciun ajutor. Cu un psihic puternic, cântăreața a reușit să treacă peste despărțirea de soțul ei și a înțeles că viața își urmează cursul. Nu a renunțat să zâmbească și spune că încă mai speră să își găsească un partener. Vedeta își trăiește viața așa cum știe mai bine și nu se dă înlături de la distracție.

Cum și-a revenit Anca Țurcașiu după divorț

Mai mult, artista a declarat că este foarte abordabilă și este dispusă să încerce să aibă o nouă relație. Cu toate acestea, încă nu a apărut nimeni în viața ei.

“Sunt abordabilă, da! Sunt foarte abordabilă. O să vin să te anunţ când va fi cazul”, a spus Anca Țurcașiu la Teo Show.

Întrebată cum ar trebui să abordeze un domn situația, Anca Țurcașiu a declarat că nu are un anumit tipar, ci este mai mult vorba despre o energie. Nu contează nici măcar vârsta, iar când merge în vacanțe, diva este abordată de bărbați foarte tineri.

“Noi nu suntem vizate pentru oamenii care suntem noi, ci pentru faptul că suntem persoane publice. Cum să arate?!

Nu ştiu dacă trebuie să arate cumva, trebuie să fie pur şi simplu! Ideea e că trebuie să emane această energie, dacă simt că este ceva atunci să fie.

Legat de vârstă, nu ştiu… Atunci când merg în străinătate şi nu mă ştie lumea mă abordează bărbaţi foarte tineri, ce să fac?! Nu mă gândesc la vârstă, contează chimia”, a spus artista. 

Ce s-a schimbat în viața ei

Ea a fost recent într-o vacanță în Republica Dominicană, unde a stat 17 zile. În plus, în viața ei s-au schimbat multe, inclusiv faptul că îi place să iasă mai mult în oraș.

Acum am fost plecată în Dominicană cu prietena mea, Magda, din Piatră Neamţ. Am stat 17 zile acolo! E singurul loc din lume în care m-am întors, e o energie minunată.

Oamenii sunt foarte relaxaţi, cânta, dansează, e un aer de vacanţă special. E un loc care te atrage ca un magnet. Aş mai merge şi în Filipine pentru a doua oară. 

M-am schimbat foarte mult în ultima perioadă, îmi place mai nou să ies cât mai mult!”, a declarant Anca Turcasiu, la Teo Show.