Anca Țurcașiu, corp perfect la 51 de ani. Cum s-a pozat artista în vacanța din Dominicană

Anca Țurcașiu, corp perfect la 51 de ani. Cum s-a pozat artista în vacanța din Dominicană
Anca Țurcașiu arată excepțional la 51 de ani

Anca Țurcașiu arată mai bine ca niciodată! Vedeta s-a decis să fugă de temperaturile extrem de scăzute din țară și să se bucure de câteva zile pline de relaxare, la soare. Aceasta nu a uitat de fanii săi și a distribuit câteva fotografii pe rețelele de socializare, atrăgând atenția imediat.

Cum s-a pozat Anca Țurcașiu în vacanță. Fanii au fost surprinși

Anca Țurcașiu adoră să plece în vacanță, așa că nu stă pe gânduri atunci când vrea să își facă bagajele și să se bucure de o locație exotică. De-a lungul timpului, vedeta a mers în Filipine, Cambodgia, Mexic și Myanmar, însă s-a îndrăgostit de Republica Dominicană, astfel că a vrut să repete experiența.

În timp ce Războinicii și Faimoșii duc o luptă crâncenă pentru a ajunge cât mai aproape de premiul cel mare și se luptă cu unele condiții dure, Anca Țurcașiu a preferat să privească Republica Dominicană din perspectiva unei turiste. Vedeta i-a făcut pe toți să își dorească să se bucure de temperaturi ridicate!

Anca Țurcașiu, corp de fotomodel. Cât de bine arată

Cunoscuta artistă arată mai bine ca niciodată, bucurându-se de o siluetă perfectă și forme armonioase. Multe doamne și domnișoare și-ar dori un asemenea trup perfect sculptat! Anca Țurcașiu s-a decis să dezvăluie câteva fotografii făcute pe o plajă și în mediul digital, punându-i pe toți pe jar.

„După multe valuri luate direct în cap, am reușit să fac o ultimă ședință foto! Am râs cu lacrimi…(vezi povestea)… Ce am trăit aici e o încărcare imensă de baterii! Merită să vizitați! Recomand din toate punctele de vedere!”, a transmis ea, pe Instagram.

Ce le-a transmis Anca Țurcașiu fanilor

Vedeta s-a bucurat pentru că a avut parte de o ultimă ședință foto, împărtășind imaginile cu fanii. Anca Țurcașiu le-a explicat admiratorilor săi că s-a bucurat enorm de vacanța din Punta Cana, însă a venit momentul să se întoarcă acasă pentru a urca pe scenă și a se reîntâlni cu spectatorii de la teatru.

„Și cu asta…basta…. Miercuri ne vedem la teatru. Dalles….”Rude cu nevastă-mea „….

Întotdeauna mă gândesc că in același timp cu mine, undeva pe planeta asta, sunt oameni fericiți pe malul unui ocean! Life goes on…. Sunt foarte fericită! Că sunt.”, a zis Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu i-a ținut pe fanii săi la curent cu privire la tot ce a făcut în Republica Dominicană. Mulți au apreciat-o pentru modul în care arată, aceasta având un corp perfect la vârsta de 51 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI