Schimbarea majoră din serialul Vlad. Pro TV a înlocuit unul dintre cei mai importanți oameni

Schimbarea majoră din serialul Vlad. Pro TV a înlocuit unul dintre cei mai importanți oameni
Cine este noul regizor al serialului Vlad de pe PRO TV

Anunț important pentru fanii serialului Vlad de la PRO TV. Cea mai complexă echipă de actori de pe micile ecrane a primit vestea incredibilă. A fost schimbat unul dintre oamenii de bază ai proiectului, fix înaintea ultimului sezon. Despre cine este vorba, de fapt.

Cine este noul regizor al serialului Vlad de pe PRO TV

Fanii producției românești Vlad de la PRO TV au parte de o veste de zile mari. Unul dintre cei mai importanți oameni din echipa de producție a serialului a fost înlocuit cu puțin timp înainte de începerea ultimului sezon.

Patronii de la PRO TV au hotărât să schimbe regia celebrului serial, înlocuindu-l pe Jesus del Cerro cu regizorul Igor Cobileanski. Specialistul este cunoscut publicului român ca drept persoana care stă în spatele succesului serialelor „Umbre” și „Hackerville”, difuzate de cei de la HBO.

Celebrul Igor Cobileanski are 47 de ani și este originar din Republica Moldova. Regizorul a realizat opt episoade din serialul Umbre (şase din primul sezon şi două în sezonul al doilea) şi a semnat regia pentru patru episoade din seria Hackerville.

Mai mult de atât, tot Cobileanski este cel responsabil de succesul filmului de lungmetraj „La limita de jos a cerului”, din anul 2013, unde a semnat regia și scenariul, alături de Corneliu Porumboiu.

Ce vedete își fac apariția în ultimul sezon din Vlad

Luni, 6 septembrie, la ora 21:30 a început ultimul sezon al serialului Vlad. Super producția românească difuzată pe PRO TV vine cu un sezon 4 plin de adrenalină și suspans, care-i va ține cu sufletul la gură pe fanii filmului, curioși să afle deznodământul poveștii dintre Eliza și Vlad.

Ultimul sezon din Vlad vine cu multe surprize plăcute pentru cei mai devotați fani ai serialului. Din distribuția peliculei vor face parte nume mari de actori și vedete din România care abia așteaptă să-și facă simțită prezența pe micile ecrane, în povestea lui Vlad.

Pe lângă actorii consacrați care fac deja parte din distribuția serialului Vlad, își vor face apariția actori precum Anca Dinicu, Codin Maticiuc, Augustin Viziru și Silviu Mircescu. De asemenea, actorul Anghel Damian, cel care i-a dat viață protagonistului Adrian Anuței, va apărea tot mai des în ultimul sezon din Vlad.

Adrian Nartea, actorul principal care-l interpretează pe Vlad Pop, mărturisește că rolul din serialul de la PRO TV i-a schimbat total viața:

„Acest serial mi-a marcat existența și viața profesională. Foarte mulți nici nu mai fac diferența între Adrian Nartea și Vlad, de altfel. Cumva rolul acesta m-a sculptat într-un fel anume și vreau să rămân așa. Dar vreau să adaug și alte valențe și cel mai probabil ele vor veni în timp.”, a declarat Adi Nartea, acum ceva timp.

Urmăriți Playtech.ro și pe