Schimbare de look pentru Simona Halep. Decizia luată de campioana noastră

Schimbare de look pentru Simona Halep. Decizia luată de campioana noastră
Schimbare de look pentru Simona Halep. Decizia luată de campioana noastră

Simona Halep are grijă de imaginea ei și de aceea mai face câte un popas pe la saloanele de înfrumusețare. În această săptămână, campioana de la Wimbledon a optat pentru o nuanță diferită a părului.

Simona Halep a optat pentru un nou look

Până să revină în competiții, Simona Halep face unele schimbări de look. În această săptămână a fost la un cunoscut salon de înfrumusețare din București și a optat pentru o schimbare de look. Simona Halep, locul 2 WTA, nu a mai disputat un meci de tenis de pe 22 februarie, dată la care a învins-o pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai.

După ce a stat o perioadă în izolare, constănțeanca poate reveni la antrenamente pe terenul de tenis, dar nu înainte de schimbarea de look, optând pentru o nuanță diferită a părului, moment împărtășit de sportivă cu fanii săi de pe rețelele de socializare.

O nouă schimbare de look pentru Simona Halep Sursa: Instagram

Are un hairstylist preferat

Nu este pentru prima oară când Simona Halep apelează la hairstylistul Sorin Stratulat. Anul trecut, în timp ce se pregătea pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen, Simona Halep a trecut pe la salonul de înfrumusețare alegând o nouă culoare de păr. Aspectul este important pentru o sportivă precum Simona Halep, mai ales că se află mereu în centrul atenției. Campioana de la Wimbledon era așteptată la întrecerea celor mai bune opt jucătoare din lume, dar și la ceremoniile de premiere și la evenimente pentru sponsori și presă la Shenzen. Dacă luăm în calcul că Simona Halep este și ambasadoare Hublot, atunci e înțeles de ce trebuie să aibă grijă de imaginea ei, un aspect important în atragerea de sponsori.

Simona Halep nu s-a ferit de-a lungul anilor să schimbe tunsori, dar nici culori pentru părul său. A fost blondă, brunetă, și-a făcut șuvițe, a purtat breton sau bucle, având mereu încredere în Sorin Stratulat. De look-ul Simonei Halep s-a ocupat în ultimii ani hairstylistul Sorin Stratulat, iar campioana noastră nu uită să-i mulțumească. „Cel mai bun”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Pentru Simona Halep vor urma zile de pregătire pe terenurile de zgură din Capitală, principala țintă a sportivei în acest an fiind turneul de la Roland Garros, reprogramat pentru perioada 20 septembrie – 4 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI