Bucurie mare pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. “Cel mai important eveniment”

Bucurie mare pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. “Cel mai important eveniment”
Bucurie mare pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, actorii din ”Sacrificiul: Alegerea”, de pe Antena 1, au trăit recent un moment unic, pe care artista l-a numit simplu: ”cel mai important eveniment”.

”Cel mai important eveniment” pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împlinesc opt ani de relație. Actrița care o interpretează pe Iris în cadrul serialului TV românesc ”Sacrificiul: Alegerea” a apărut pentru prima dată pe sticlă în anul 2008, când a participat la ”Dansez pentru tine”. Alex Velea și Cristina Stoicescu au dansat pentru visul ei de a studia la o școală de muzică din Capitală și de a-și ajuta familia, greu încercată din punct de vedere financiar. Chiar dacă au ieșit primii din concurs, povestea ei abia acolo a început. Producătoarea Ruxandra Ion, supranumită ”mama telenovelei românești”, a remarcat-o în cadrul show-ului, apoi a invitat-o la o discuție în biroul său. La scurt timp, a urmat mutarea Cristinei în casa producătoarei, devenind și membru al familiei ei.

Cristina și-a început relația cu actorul Vlad Gherman în data de 18 martie 2012, iar din 2014 sunt logodiți. În prezent, formează unul dintre cele mai plăcute cupluri din showbiz și, deși publicul dorește să îi vadă în postura de mire și mireasă, ori chiar în ipostaza de părinți, cei doi au anunțat că nu intenționează să facă nunta prea curând. Cât despre copil, amândoi au afirmat că își doresc, completând cu faptul că, pentru moment, altele sunt prioritățile.

„Am avut sentimentul că m-am întors în timp”

Important este că iubirea continuă să existe între ei, amândoi îngrijindu-se de aspectele care o fac să reziste testului timpului. De exemplu, actorii au reușit să-și strecoare o mică pauză printre activități și au plecat spre o destinație de vis. Cristina și Vlad au mes la munte, iar vremea a fost de partea lor, deoarece s-au putut bucura din plin de ninsoare. Potrivit spuselor lor, actorii s-au distrat de minune, jucându-se cu zăpadă, amintindu-și astfel de frumoasa perioadă a copilăriei.

„Azi ne-am bătut cu bulgări de zăpadă. Am avut sentimentul că m-am întors în timp într-o perioadă în care o “săpuneală cu zăpadă” era cel mai important eveniment al zilei. ❄️☃️#fericire #zăpadă”, a scris Cristina Ciobănașu în dreptul unei fotografii postate pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe