Schimbare majoră pentru Instagram. Toți părinții se vor bucura să o afle

Schimbare majoră pentru Instagram. Toți părinții se vor bucura să o afle
Instagram vine cu vești noi. Ce anunț a fost făcut pentru părinți

Instagram pregătește câteva opțiuni noi pentru copii. Această rețea de socializare este extrem de folosită de către adolescenți, așa că mulți părinți își fac griji cu privire la ce observă sau publică aceștia, iar noile vești o să îi bucure enorm!

Vești bune pentru părinți. Ce își doresc să facă reprezentanții Instagram pentru copii

Instagram își dorește să formeze o nouă experiență pentru copiii sub 13 ani, iar conturile lor ar urma să fie gestionate de părinți pentru ca aceștia să nu mai mintă în legătură cu vârsta lor. Totuși, planurile au fost puse pe pauză pentru a se strânge mai multe informații.

„Realitatea este că ei deja fac parte din mediul online și fără a avea vreo opțiune pentru ca oamenii să nu își mai prezinte greșit vârsta, vrem să construim experiențe concepute pentru ei, gestionate de părinți sau tutori.”, a transmis compania, potrivit CNN.

Instagram cere ajutorul părinților. Ce planuri are compania

Mai exact, compania a decis să se gândească mai bine la modul în care o să fie gestionată această propunere după s-a aflat că Senatul din SUA o să organizeze o audiere intitulată „Protejarea copiilor online: Facebook, Instagram și daunele pentru sănătatea mintală”.

Cu acestea fiind spuse, mai mulți specialiști vor să discute despre presiunea cu care se confruntă tinerii în mediul online, dar și despre sănătatea mintală a adolescentelor după ce a fost realizată o investigație Wall Street Journal despre efectele pe care le are social media asupra generației noi.

Compania își propune să demonstreze că opțiunea propusă este una extrem de importantă, așa că reprezentanții o să lucreze cu părinții și specialiștii pentru a demonstra valoarea proiectului, dar și pentru a afla numeroasele probleme care au legătură cu social media.

„Acest lucru ne va da timp să lucrăm cu părinții, experții, factorii de decizie politică și autoritățile de reglementare, să le ascultăm îngrijorările și să demonstrăm valoarea și importanța acestui proiect pentru adolescentele mai tinere care sunt online în prezent.”, au transmis reprezentanții Instagram.

Schimbări pe Instagram. Ce opțiuni o să fie disponibile

De asemenea, ținând cont că lumea se îndreaptă către subiecte importante și sensibile, Instagram își dorește să promoveze sănătatea mintală și să le ofere opțiuni utilizatorilor care simt că nu mai pot face față rețelelor de socializare într-un anumit punct al vieții.

Șeful Instagram, Adam Mosseri, a declarat într-un interviu pentru emisiunea Today Show că în momentul acesta se lucrează la o serie de instrumente care o să ajute utilizatorii să abordeze mai ușor problema sănătății mintale.

Cei care folosesc Instagram o să aibă la îndemână, în viitor, opțiunea Take a Break, astfel că o să poată să părăsească temporar platforma în momentul în care trec printr-o perioadă dificilă din viața lor pentru ca alții să nu poată să pună întrebări cu privire la starea lor.