Schimbare majoră la Neatza cu Răzvan și Dani. Decizia șefilor de la Antena 1

Schimbare majoră la Neatza cu Răzvan și Dani. Decizia șefilor de la Antena 1
Dani Oțil și Răzvan Simion pe sticlă și în weekend

Fanii celor doi moderatori, Dani Oțil și Răzvan Simion, au motive de bucurie. Începând din această lună vor avea parte de mai multe zile de matinal cu cei doi. Anunțul a fot făcut recent de producătorii matinaului Atena 1.

Dani Oțil și Răzvan Simion pe sticlă și în weekend

Show-ul matinalilor Dani Oțil și Răzvan Simion este unul din cele mai urmărite eisiuni de matinal de foarte mulți ani. Cu glume, concursrui, informații utile, ”Neatza cu Răzvan și Dani” și-a câștigat notorietatea de-a lungul anilor.

Odată mutați la Antena 1 cei doi moderatori au crescut în popularitate, iar emisiunea lor a primit și numeroase premii tv. Pe 1 februarie 2021, Dani Oțil și Răzvan Smion au sărbătorit 13 de ani de emisie în ograda Antenei 1.

Astfel se face că, recent, producătorii show-ului au decis că este cazul să crească numărul de ore pe sticlă al celor doi. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Anenta 1 rintr-un comunicat de presă.

”Primăvara aceasta, gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani vine cu o surpriză pentru telespectatori. Începând din 7 martie, în fiecare duminică, de la ora 10:00, aceştia le dau întâlnire telespectatorilor cu o ediţie fresh de weekend a îndrăgitului matinal de la Antena 1.

„Duminica, treziţi-vă când vreţi, dar nu mai târziu de ora 10:00!”, şi-au invitat aceştia telespectatorii.”, spune comunicatul publict pe site-ul Antena 1.

În fiecare zi de duminică de la ora 10

Dani Oțil și Răzvan Simion, alături de Ramona Olaru și restul echipei vor fi și în weekend pe micile noastre ecrane, emisiunile fiind transmise tot LIVE. Singura schimbare în noul format va fi prezența lui Chef Nicolai Tand, în weekend. De cealaltă parte Chef Vlăduț va apare în cadrul emisiilor din timpul săptămânii.

”În fiecare duminică, chef Nicolai Tand va fi responsabil cu preparatele ce vor cuceri papilele gustative ale invitaţilor. Super Neatza a pregătit o ediţie live cu totul şi cu totul specială. Ediție din care nu vor lipsi rubrici noi, interviuri şi live-uri interesante, lifestyle, dar şi multe alte surprize.

În luna dedicată femeii, matinalii vor continua campania „Sărut-mâna, mamă”, prin care telespectatorii le pot transmite mamelor lor, în direct, mesaje.”, se mai spune în comunicat.

Rubrica nouă, „Sarut-mâna, mamă” va fi doar în weekend și o va avea ca realizatoare pe celebrul medic nutriționist Mihaela Bilic, cu sfaturi de sănătate, nutriționism și multe alte lucruri interesante legate de sănătate.

Emisiunea matinală de weekend, va fi difuzată LIVE, în fiecare duminică, începând cu ora 10:00, în comparație cea săptămânală. Emisiunea din timpul săptămânii are ca oră de difuzare, ora 8:00. Rămâne ca Dano Oțil, Răzvan Simion și restul echipei de la ”Super Neatza cu Răzvan și Dani”, să aducă zâmbetele pe buzele noastre și în weekend, în fiecare duminică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI