07 mart. 2024 | 10:23

Schimbare de atitudine. Simona Halep, zâmbitoare şi deschisă, la revenirea în ţară, după verdictul TAS: „Am avut şi lacrimi în ochi”

Sport
Schimbare de atitudine. Simona Halep, zâmbitoare şi deschisă, la revenirea în ţară, după verdictul TAS:
Simona Halep spune nu Mouratoglu, posibil Darren Cahil

Simona Halep părăsea pe 9 februarie cea mai înaltă instanță sportivă fără să știe dacă va câștiga apelul împotriva unei interdicții de patru ani pentru dopaj. Dar, pe 5 martie apărea o schimbare de atitudine a sportivei, după aflarea veștilor, astfel că acum Simona Halep este zâmbitoare şi deschisă, la revenirea în ţară, după verdictul TAS.

Schimbare de atitudine, după verdictul TAS

Dacă la momentul februarie, când Simona revenea din  Elveţia, după audierile de la TAS, când era nervoasă şi deranjată că a fost aşteptată de presă la aeroport, de data asta, a fost încântată, dând interviul cu zambetul pe buze, gest pe care data trecută nu l-a făcut. Într-un fel e de îțneles atitudinea sportivei de luna trecută, dar, totuși, presa românească a fost de partea ei, deci tratamentul din februarie a fost oarecum nedrept.

halep

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, a câștigat la TAS și i-a fost ridicată suspendarea de 4 ani din tenis

Cu toate astea, după un lung șir de audieri, acuzații și depoziții, Halep le-a mulțumit fanilor după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a considerat că nu a avut „nicio vină semnificativă”pentru încălcarea regulilor antidoping, reducându-i interdicția de la patru ani la nouă luni.

Simona Halep, zâmbitoare şi deschisă, la revenirea în ţară

Sportiva noastră s-a aflat pe tot parcursul acestor ultime zile, premergătoare deciziei finale TAS, în Elveția, așteptând rezultatul unui lung proces, în urma căruia Simona a pierdut aproape tot, inclusiv punctele de până acum din clasamentul WTA. La venirea în România, presa a fost de față, iar Simona Halep, zâmbitoare şi deschisă, la revenirea în ţară, a răspuns întrebărilor, recunoscând la un moment dat că „Am avut şi lacrimi în ochi”.

Întrebată dacă va merge la Miami, românca a spus că își dorește să meargă, dar că are nevoie de 2 sau 3 zile pentru a-și reveni, dar că va face tot ce poate pentru a juca la Jocurile Olimpice.

Simona Halep trăiește pentru prima dată în ultimii doi o perioadă de relaxare

Simona Halep spune nu Mouratoglu, posibil Darren Cahil

Printre multele întrebări adresa de jurnaliști, inevitabil au venit și cele legate de fosta sa colaborare cu Patrick Mouratoglou, Simona spunând că într-adevăr echipa acestuia este ceac are i-a recomandat acele substanțe, dar și că nu va mai exista o colaborare. De cealaltă parte, Daren Cahill a fost alături de Simona de la început și până la acest moment de final. Întrebată dacă ar putea lucra din nou cu Darren, Simona Halep a recunoscut că nu s-a gândit la asta, dar că au avut o relație atât de apropiată.

Rămâne de văzut care va fi prima prezență pe terenul de tenis pentru Simna Halep, după aproape un an și 9 luni de absență totală din orice competiție sportivă.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
WhatsApp introduce funcții noi. Schimbări majore pentru utilizatori
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
O MARE COMPANIE a luat decizia finală. Vrea să vină și SĂ BAGE BANI în România
Capital.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
RUSIA vrea RĂZBOI cu OCCIDENTUL! Avertismentul care dă fiori ÎN EUROPA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro