06 mart. 2024 | 15:08

Cum face bani Patrick Mouratoglou pe lângă meseria de antrenor. Ce afacere mai are fostul antrenor al Simonei Halep

Sport
Cum face bani Patrick Mouratoglou pe lângă meseria de antrenor. Ce afacere mai are fostul antrenor al Simonei Halep
Are o avere estimată la aproximativ 5 milioane de dolari

Cunoscut la nivel internațional pentru realizările sale ca antrenor, alături de Serena Williams și, până de curând, Simona Halep, Patrick Mouratoglou, la cei 53 de ani, are o avere estimată la 5 milioane de dolari. Dar, deși cu notorietate în tenis, mulți s-au întrebat cum face bani Patrick Mouratoglou pe lângă meseria de antrenor, și ce afacere mai are fostul antrenor al Simonei Halep? Citește mai departe și află aceste detalii.

Patrick Mouratoglou este un nume care rezonează cu succesul și prestigiul în lumea tenisului

În calitate de antrenor, antreprenor și comentator, a avut un impact semnificativ asupra acestui sport. Sunt mulți curioși să afle care este averea netă a acestei figuri influente din comunitatea tenisului. Situația financiară a lui Patrick Mouratoglou nu este de neglijat, și așa cum suneam la îmnceput, are o avere estimată la aproximativ 5 milioane de dolari.

Una dintre sursele principale ale averii lui Mouratoglou este academia sa de tenis de renume mondial. Înființată în 1996, Academia de tenis Mouratoglou a devenit un teren de reproducere pentru viitoarele vedete ale tenisului. Academia nu generează venituri doar prin programele sale de antrenament, ci și prin parteneriate și sponsorizări cu branduri sportive de top.

are o avere estimată la aproximativ 5 milioane de dolari

Cariera de antrenor a lui Patrick Mouratoglou, în special parteneriatul său cu Serena Williams, a fost extrem de profitabilă. Expertiza și îndrumarea sa au fost căutate de multe jucătoare de top, ceea ce i-a sporit semnificativ veniturile ca antrenor.

Cum face bani Patrick Mouratoglou pe lângă meseria de antrenor

Spiritul antreprenorial al lui Mouratoglou l-a determinat să se angajeze în diverse afaceri, care au jucat un rol important în creșterea sa financiară. Extinderea academiei sale de tenis în mai multe locații a fost o mișcare strategică care i-a sporit prezența globală și veniturile.

Succesul lui Mouratoglou a atras parteneriate cu branduri și sponsorizări, adăugându-se la veniturile sale prin contracte de sponsorizare. Ca orice antreprenor priceput, Mouratoglou și-a diversificat investițiile pentru a-și asigura o avere netă stabilă și în creștere.

  • Averea imobiliară: Investițiile în proprietăți imobiliare, inclusiv proprietățile asociate cu academia sa de tenis, contribuie la activele și averea generală a lui Mouratoglou.
  • Investiții pe piața bursieră: Se speculează că Mouratoglou are, de asemenea, investiții pe piața bursieră, deși detaliile acestor investiții nu sunt cunoscute public.

Cum face bani Patrick Mouratoglou pe lângă meseria de antrenor. Ce afacere mai are fostul antrenor al Simonei Halep

Pe lângă cele enunțate, prin intermediul academiei, a dezvoltat și un amplu proiect de marketing, astfel având la vânzare de la echipamente personalizate, și până la îmbrăcăminte sportivă, tot personalziată, la prețuri relativ acceptabile pentru buzunarele doritorilor.

Fostul antrenor al Simonei Halep și-a asumat răspunderea

În scandalul în care sportiva noastră, Simona Halep, era acuzată de dopaj, se pare că Patrick Mouratoglou a jucat un rol important, fiind la acel moment antrenorul jucătoarei noastre. La momentul noiembrie 2023, Patrick Mouratoglou, posibil și sub presiunea opiniei publice internaționale, ieșea în presă, făcând o dezvăluire șocantă, după ce a confirmat proveniența substanței ilegale.

Mouratoglou a confirmat că echipa sa a făcut parte din procesul de luare a deciziei de a-i administra Simonei Halep colagen, care ajută la densificarea oaselor, încetinind procesul de îmbătrânire care le face fragile și ajutând organismul să producă oase noi.

„Mă simt responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat, pentru că este echipa mea, deci practic eu i-am dat acest colagen.

Mi-a deschis ochii la faptul că orice atlet poate fi contaminat mâine, pentru că, aparent, acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des. Este teribil pentru că ești complet nevinovat, reputația ta este afectată, rănită de faptul că numele tău are legătură cu dopajul, chiar dacă nu ai făcut niciun fel de dopaj.

Cariera ta este oprită pentru o perioadă de timp extrem de lungă.”, declara fostul antrenor al Simonei.

„Mi-a deschis ochii că se poate întâmpla oricui”

Deși declarația venea târziu, având în vedere decizia ITIA de a o suspenda pentru cel puțin 6 ani, fostul antrenor al Simonei avea să recunoască faptul că Simona „mi-a deschis ochii că se poate întâmpla oricui.

„Îți poate afecta întreaga carieră, îți afectează reputația dintr-un motiv foarte nedrept, pentru că nu ai făcut nimic.

Așa că mi-a deschis ochii că se poate întâmpla oricui, iar companiile cu care te decizi să mergi pentru suplimente trebuie să fii sigur 100% că acest lucru nu se poate întâmpla. Mă simt încrezător pentru viitorul Simonei cu apelul ei la TAS, pentru că este un tribunal independent Am făcut toate testele posibile pentru a putea stabili că este vorba despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că acest tribunal independent va recunoaște faptul că ea nu s-a dopat niciodată.

Ea este o victimă și trebuie să se întoarcă la tribunal și să poată concura cât mai curând posibil.”, a declarat Mouratoglou în postarea de pe Instagram.

Cum face bani Patrick Mouratoglou pe lângă meseria de antrenor. Ce afacere mai are fostul antrenor al Simonei Halep

Astăzi Simona Halep respiră mai ușurată după ce TAS a dat o decizie definitivă de suspendare pentru 9 luni, perioadă aproape încheiată, pentru româncă.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Camelia Mitoreșu, amintiri cu Florin Piersic. Cum l-a făcut gelos Gică Petrescu
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro