Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO

Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO
Cum a apărut o vedetă cunoscută în România la Vorbește lumea

Accident vestimentar la Vorbește lumea! O cunoscută vedetă a fost protagonista unor scene interzise minorilor. Aceasta a apărut într-o ținută cu adevărat spectaculoasă în fața Adelei Popescu, însă nu totul a ieșit conform planului în anumite momente de neatenție.

Ce s-a întâmplat la Vorbește lumea. Cum a apărut o vedetă

Dilly Chilly trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Frumoasa vedetă care s-a remarcat la MasterChef a devenit, de curând, mămica unui băiețel minunat. Aceasta a venit în platoul Vorbește lumea pentru a discuta despre naștere, însă telespectatorii au observat imediat o greșeală vestimentară.

Fosta concurentă de la Pro TV a fost înzestrată cu trăsături de zeiță și forme generoase. Aceasta a revenit la silueta pe care o avea înainte de sarcină, iar acest lucru s-a văzut prin ținuta pe care a afișat-o în fața Adelei Popescu. Dilly Chilly a purtat un sacou care i-a lăsat la vedere decolteul amplu.

În câteva momente de neatenție, piesa vestimentară a lăsat mai mult la vedere decât trebuia. În timp ce povestea totul despre schimbările din viața ei, telespectatorii au observat că decolteul generos nu putea să fie acoperit complet de lenjeria pe care o purta Dilly Chilly, lăsată la vedere de sacou.

Dilly Chilly, totul despre nașterea fiului său

Dilly Chilly l-a adus pe lume pe micuțul ei într-o clinică din Constanța. Vedeta spera să filmeze momentul emoționant, însă planurile i-au fost date peste cap. Aceasta a ajuns în ultima clipă la unitatea unde urma să nască în apă, ținând cont că mergea spre coafor în momentul în care apa i s-a rupt.

„M-am dus la coafor și aveam contracții din cinci în cinci minute. Pe drum, în mașină, prietena mea mi-a zis să-mi pună un sac de plastic și mi s-a rupt apa. Au început durerile și după câteva minute a început explozia.

Simțeam cum nasc la propriu. Tăticul nu e român, e american și îi spuneam: „the baby is coming” (n.r .vine copilul). Am ajuns la spital, m-au pus pe cărucior, au dat chiloții la o parte și în lift s-a văzut căpușorul copilului.

În patru minute, de cum am intrat în apa călduță, am născut.”, dezvăluia Dilly Chilly în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„O naștere dureroasă”

Totul este bine când se termină cu bine! Dilly Chilly a avut parte de cea mai importantă întâlnire din viața ei în momentul în care și-a strâns în brațe bebelușul după o naștere dureroasă, dar cât se poate de frumoasă. Vedeta a mărturisit ce nume a primit copilul său.

„Am stat 20 de minute în brațe cu copilul cu cordonul ombilical netăiat ca să se facă transferul și apoi tăticul i-a tăiat cordonul ombilical. I-a pus clipul la buric și gata.

O naștere dureroasă, dar frumoasă! Toată lumea zice că sunt dilie. Îl cheamă Kian. Nu a costat mult nașterea. Am stat trei luni la Constanța după naștere.”, a mai zis ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI