Scene înfiorătoare! Un bărbat s-a urcat pe aripa unui avion în decolare VIDEO

Scene înfiorătoare! Un bărbat s-a urcat pe aripa unui avion în decolare VIDEO
Scene de neimaginat! Un bărbat s-a urcat pe aripa unui avion în plină decolare în Nigeria

Momente de panică într-un avion! Un bărbat a alarmat toți pasagerii care au strigat de urgență echipajul după ce l-au văzut pe acesta pe aripa avionului care era în plină decolare.

Un bărbat s-a urcat pe arica unui avion în decolare

Scene terifiante care puteau concluda cu decesul unui bărbat. Totul s-a petrecut pe pista aeroportului din Lagos, Nigeria, unde o persoană s-a urcat pe aripa unei aeronave în plină decolare. Se pare că acesta, în timp ce alerga spre avion, a fost văzut de unul din piloți care a reușit să oprească motoarele la timp. Acesta avea un bagaj în mână, iar când s-a urcat pe aripa aeronavei și a încercat să deschidă ușa, valiza i-a căzut într-unul dintre motoare.

Pasagerii au strigat disperați la echipaj, speriați de scenele de afară. În cele din urmă, au intervenit forțele de securitate care l-au arestat pe „curajos”. Din păcate, pasagerii au avut de îndurat pentru nebunia bărbatului, pentru că au fost dați afară din avion pentru un alt control riguros. Momentan, nu este cunoscut modul în care a reușit să ajungă pe pistă sau intențiile acestuia.

Un bărbat din Nigeria s-a urcat pe aripa unui avion în plină decolare
Un bărbat din Nigeria s-a urcat pe aripa unui avion în plină decolare

Securitatea a venit după 37 de minute

„Timp de 30 de minute am fost blocați la pista de la MMIA de un om neidentificat care a alergat la aeronavă cu o pungă. Securitatea nu a apărut și toată luema este în panică. Am atâttea întrebări, dar acum nici să respir nu pot”, a fosr mărturia unui pasager al aeronavei în cauză.

„În cele din urmă a fost reținut și am debarcat de la zbor. Autoritățile FAAN s-au arătat după 23 de minute, dar au fost speriate să facă un gest. Securitatea și-a făcut apariția, în cele din urmă, după 37 de minute”, a mai detaliat sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI