Scene de tot râsul la Palatul Parlamentului. Bradul uriaş de Crăciun le-a dat mari bătăi de cap angajaţilor

Scene de tot râsul la Palatul Parlamentului. Bradul uriaş de Crăciun le-a dat mari bătăi de cap angajaţilor
Scene de tot râsul la Palatul Parlamentului. Bradul de Crăciun le-a dat mari bătăi de cap angajaților instituției.

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi. Deși suntem în prima parte a lunii decembrie, cei mai mulți au împodobit deja pomul de Crăciun. La fel au ales să procedeze și politicienii români, care au avut adevărate bătăi de cap din cauza lui. Au fost scene de tot râsul la Palatul Parlamentului. Ce s-a întâmplat.

Scene de tot râsul la Palatul Parlamentului

Mai sunt doar câteva săptămâni până la Crăciun. Politicienii români au decis să urmeze trendul astfel încât au amplasat în Casa Poporului un brad pe măsura statutului lor. Numai că, pare-se, pomul a dat naștere unor adevărate probleme. Totul, din cauza înălțimii și greutății sale. Au fost scene de tot râsul!

Nu mai puțin de unsprezece oameni au cărat bradul de Crăciun pe holul Palatului Parlamentului, sub privirile uimite ale persoanelor de la fața locului. Nici nu vă puteți închipui câte probleme poate să stârnească amplasarea pomului pentru angajații instituției! În încercarea de a monta bradul în suportul dedicat, au început să se împiedice de covoare și pancarte.

Pentru că au vrut să se laude cu un pom pe măsura ego-ului lor, reprezentanții poporului s-au chinuit multă vreme să-l ridice și să-l fixeze. Așa cum se poate observa și în materialul video de mai jos, la un moment dat, sfoara cu care era susținut pomul s-a rupt. Doi angajați au ajuns de-a dreptul cu picioarele-n sus. Cei care stăteau pe margine au preferat să păstreze distanța, pentru a nu ajunge victime ale unui accident nefericit.

În cele din urmă, cei unsprezece bărbați care s-au ocupat de montarea bradului au reușit să ducă sarcina până la capăt. Ce-i drept, cu greu. Cert este că toți cei care vor vizita Casa Poporului în următoarea perioadă vor putea să admire profund caracterul fermecător al pomului de Crăciun al politicienilor.

Reacțiile românilor: „Doreii Parlamentului”

Scenele amuzante din Palatul Parlamentului pot fi vizionate în materialul video de la finalul acestui articol. Filmarea a stârnit multe reacții acide în spațiul online și nu numai. Românii le-au bătut obrazul angajaților instituției, reproșându-le, printre râsete, că își bat joc de popor.

„Doreii din Parlament”/ „Prea mulți parlamentari pe spatele poporului!”/ „De cărucioare/roți nu s-a auzit în „Micul Paris” – sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți, după scenele din Palatul Parlamentului.

În general, prețurile pentru un brad de Crăciun variază de la 10.000 de lei la 20.000 de lei. Costurile sunt influențate, bineînțeles, de ornamente. Cei mai mulți pomi ornați prezintă flori, frunze, gâze diafane, globuri, zâne etc. Cu cât aceste elemente sunt mai sofisticate, cu atât costurile cresc. Potrivit analizelor făcute pe piața comercială din țara noastră, cel mai ieftin brad de Crăciun împodobit costă nu mai puțin de 950 de lei.

Urmăriți Playtech.ro și pe