Scene de groază în Pitești. Un bărbat în vârstă de 63 de ani, mort după intervenția haotică a polițiștilor

Scene de groază în Pitești. Un bărbat în vârstă de 63 de ani, mort după intervenția haotică a polițiștilor
Un bărbat în vârstă de 63 de ani, mort după intervenția haotică a polițiștilor

Un bărbat și-a pierdut viața după o intervenție brutală a polițiștilor. Incidentul a avut loc a un restaurant din incinta autogării sud Pitești. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit după intervenția polițiștilor, acesta fiind trântit pe bordură.

Bărbat mort după intervenția polițiștilor

Victima se aflase într-o cârciumă atunci când s-a întâmplat totul. Aceasta luase foc, iar pompierii au intervenit. După ce pompierii și-au făcut datoria și focul a fost stins, bărbatul a vrut să se întoarcă la masă. Un polițist i-a spus să se îndepărteze, iar un altul enervat, l-a înjurat și l-ai trântit de trotuar.

După intervenția polițiștilor, bărbatul nu mai mișca. Acesta a intrat în stop cardio respirator. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD pentru a îi oferi bărbatului căzut îngrijiri medicale. Timp de 45 de minute a fost resuscitată victima de către medicii de pe ambulanță.

Oamenii ce se aflau în zonă au asistat la toată scena. Atât la intervenția pompierilor, cât și la disputa dintre bărbat și oamenii legii. Aceștia au rămas șocați, iar faptele polițiștilor a dus la revolta oamenilor. Datorită acestor întâmplări, autogara a fost închisă.

Am ajuns să ne omoare miliția pe stradă… Nu mai au nicio limită, se lamenta un trecător.

Bărbatul suferea de o boală incurabilă

După ce bărbatul a fost identificat de către polițiști, aceștia au aflat că victima suferea de o boală incurabilă, în fază terminală. Mai mulți șoferi de maxi-taxi ce se aflau în gară sunt de părere că vina este a polițiștilor. Incendiul a fost sesizat de ospătăriță, aceasta a fost și martoră la cele întâmplate.

S-a produs un incendiu la o friteuză. Prin zonă trecea un echipaj de poliție. Un polițist a luat extinctorul și până să vină pompierii, focul era stins, nci nu mai puteam respira. O polițistă l-a invitat afară de pe terasă, a mai venit un echipaj și, deja nu mai știu. Nu voia să iasă. Nu am văzut când l-au pus la pămînt.

Cazul a fost preluat de Parchetul de Lângă Judecătoria Pitești, însă este posibil ca acesta să fie disjuns la Tribunal. Acest scandal nou vine la o zi după ce CEDO a condamnat IPG Argeș la plata unor despăgubiri în valoare de 25.000 de euro. Acesta a fost bătut de trei ori într-o seară și s-a ales cu femurul rupt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI