16 apr. 2021 | 17:05

Scene de groază în Pitești. Un bărbat în vârstă de 63 de ani, mort după intervenția haotică a polițiștilor

Știri Locale
Scene de groază în Pitești. Un bărbat în vârstă de 63 de ani, mort după intervenția haotică a polițiștilor
Un bărbat în vârstă de 63 de ani, mort după intervenția haotică a polițiștilor

Un bărbat și-a pierdut viața după o intervenție brutală a polițiștilor. Incidentul a avut loc a un restaurant din incinta autogării sud Pitești. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit după intervenția polițiștilor, acesta fiind trântit pe bordură.

Bărbat mort după intervenția polițiștilor

Victima se aflase într-o cârciumă atunci când s-a întâmplat totul. Aceasta luase foc, iar pompierii au intervenit. După ce pompierii și-au făcut datoria și focul a fost stins, bărbatul a vrut să se întoarcă la masă. Un polițist i-a spus să se îndepărteze, iar un altul enervat, l-a înjurat și l-ai trântit de trotuar.

După intervenția polițiștilor, bărbatul nu mai mișca. Acesta a intrat în stop cardio respirator. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD pentru a îi oferi bărbatului căzut îngrijiri medicale. Timp de 45 de minute a fost resuscitată victima de către medicii de pe ambulanță.

Oamenii ce se aflau în zonă au asistat la toată scena. Atât la intervenția pompierilor, cât și la disputa dintre bărbat și oamenii legii. Aceștia au rămas șocați, iar faptele polițiștilor a dus la revolta oamenilor. Datorită acestor întâmplări, autogara a fost închisă.

Am ajuns să ne omoare miliția pe stradă… Nu mai au nicio limită, se lamenta un trecător.

Bărbatul suferea de o boală incurabilă

După ce bărbatul a fost identificat de către polițiști, aceștia au aflat că victima suferea de o boală incurabilă, în fază terminală. Mai mulți șoferi de maxi-taxi ce se aflau în gară sunt de părere că vina este a polițiștilor. Incendiul a fost sesizat de ospătăriță, aceasta a fost și martoră la cele întâmplate.

S-a produs un incendiu la o friteuză. Prin zonă trecea un echipaj de poliție. Un polițist a luat extinctorul și până să vină pompierii, focul era stins, nci nu mai puteam respira. O polițistă l-a invitat afară de pe terasă, a mai venit un echipaj și, deja nu mai știu. Nu voia să iasă. Nu am văzut când l-au pus la pămînt.

Cazul a fost preluat de Parchetul de Lângă Judecătoria Pitești, însă este posibil ca acesta să fie disjuns la Tribunal. Acest scandal nou vine la o zi după ce CEDO a condamnat IPG Argeș la plata unor despăgubiri în valoare de 25.000 de euro. Acesta a fost bătut de trei ori într-o seară și s-a ales cu femurul rupt.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro