13 ian. 2022 | 17:44

Scene de groază în Galați, acolo unde un bărbat și-a stropit fiul cu alcool, apoi i-a dat foc. Tatăl este cercetat pentru tentativă de omor

News
Scene de groază în Galați, acolo unde un bărbat și-a stropit fiul cu alcool, apoi i-a dat foc. Tatăl este cercetat  pentru tentativă de omor
Copil incendiat de tatăl său

Caz șocat la Galați, unde un adolescent de 16 ani a fost incendiat de tatăl său. Băiatul a ajuns la spital cu arsuri foarte grave, iar bărbatul este acum cercetat pentru tentativă de omor. Autoritățile spun că cei doi se certau des.

Copil incendiat de tatăl său

Bărbatul și-ar fi bătut fiul, apoi l-a stropit cu alcool și i-a dat foc. Băiatul este crescut doar de tată, deoarece mama l-a părăsit la naștere. Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de luni, la ora 21:00, inculpatul i-a aplicat fiului său, în vârstă de 16 ani, lovituri cu pumnii și cu un scaun din material plastic. Copilul a început să strige după ajutor. Din fericire, vecinii l-au auzit și i-au sărit în ajutor.

”Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 11.01.2022, în jurul orei 21.00, inculpatul a aplicat unui membru de familie, în vârstă de 16 ani, lovituri cu pumnii şi cu un scaun din material plastic, iar ulterior l-a stropit cu alcool sanitar şi l-a incendiat, cauzându-i arsuri de gradul II pe 8 – 10 % din suprafaţa corpului, precum şi echimoze şi excoriaţii, pentru a căror vindecare au fost necesare 22 – 25 de zile de îngrijiri medicale”, au precizat autoritățile.

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns de urgență o salvare și polițiștii. Adolescentul a fost dus de urgență la spital, iar tatăl acestuia a fost arestat și dus la audieri, acolo unde a recunoscut totul. Inițial a fost reținut pentru 24 de ore, apoi arestat pentru 30 de zile. Acesta riscă cel puțin 7-8 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Copil cu dizabilități, bătut de tată

Un copil de 12, care care suferă de o tulburare hiperactivă cu deficit de atenție, a fost lovit de mai multe ori de către tatăl său. Copilul se afla în brațele acestuia, moment în care a devenit mai agitat. Întreaga scenă a fost filmată de către mamă, care a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Ne-am deplasat împreună cu niște psihologi și asistenți sociali la grupul școlar unde învață copilul în cauză. Acesta a fost identificat dat fiind faptul că este încadrat în grad de handicap. Am discutat atât cu el, cât și cu mama și în momentul de față atât copilul cât și mama sunt protejați într-o unitate specială, a declarat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt al DGASPC Iași.

Bărbatul era cunoscut ca fiind agresiv. Oamenii legii au deschis o anchetă, iar mama și copilul vor beneficia de consiliere psihologică din partea specialiștilor.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Anca Alexandrescu este "o nenorocită", un "cancer"! I-a trădat pe toți cei cu care a lucrat! General SRI, atac murdar la adresa jurnalistei
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro