Accident grav în Capitală. Un polițist a lovit două minore, iar una a murit VIDEO

Accident grav în Capitală. Un polițist a lovit două minore, iar una a murit VIDEO
Accident grav în Capitală.

Un accident grav a avut loc în București, în această după-amiază, în jurul prei 13:30. Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a primit o sesizare, cu privire la accidentul rutier de azi. În acest accident a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. În urma evenimentului nefericit, două fete minore, dintre care una în vârstă de 13 ani, au fost lovite.

Accident grav în Capitală

Un agent de poliție a lovit două minore din Capitală în urma unui accident. Aparent, agentul de poliție care se afla la volan, polițist încadrat în anul 2017, a reușit să surprindă și să accidenteze foarte grav două minore angajate în traversarea străzii. Una dintre minore a decedat însă, în ciuda manevrelor de resuscitare.

S-a aflat ulterior că autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune, dar nu se știe dacă avea și semnalele acustice pornite. Însă imediat după, la fața locului s-au deplasat rapid mai multe echipaje de prim ajutor.

A fost nevoie de intervenția trupelor SIAS ca să mențină ordinea, întrucât mai mulți oameni curioși, dar și supărați din cauza celor întâmplate, s-au adunat la fața locului.

Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs acest accident rutier, petrecut în după-amiaza zilei de joi, 13 ianuarie 2022.

Poliţistul conducea cu semnalele luminoase în funcţiune

Unul dintre martori a povestit cum s-a produs tragedia.

„Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă”, a explicat martorul, potrivit Antena 3. 

Într-o informare de presă, Poliţia Capitalei a explicat că poliţistul aflat la volanul maşinii conducea cu semnalele luminoase în funcţiune.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată în informare a Poliţiei.