Cine este atacatorul din Londra! Ce au descoperit polițiștii după ce a fost împușcat

Cine este atacatorul din Londra! Ce au descoperit polițiștii după ce a fost împușcat
Alertă la Londra! S-au tras focuri de armă pe London Bridge

Este alertă la Londra, vineri, după ce polițiștii au tras mai multe focuri de armă pe London Bridge și au strigat către cetățeni să evacueze zona. Martorii susțin că oamenii legii le-au cerut să se îndepărteze, în timp ce altora li s-a spus să se adăpostească în magazine și restaurante.

UPDATE – Poliția metropolitană a dezvăluit că autorul atacului este Usman Khan, care în 2012 a fost închis pentru fapte cu caracter terorist și a fost eliberat în 2018.

UPDATE – Autoritățile engleze au avut de-a face în această vineri cu o alertă de grad maxim, după ce o persoană a fost împușcată, pe Podul Londrei. A fost vorba despre un bărbat care avea atașat pe corp un dipozitiv explozibil fals, și care înjunghiase câțiva oameni. Incidentul a fost catalogat drept unul terorist de către polițiști.

UPDATE – Autoritățile britanice anunță că o persoană a murit și alte patru au fost rănite în urma incidentului de pe Podul Londrei.

Alertă la Londra! S-au tras focuri de armă pe London Bridge

„În timp ce ne aflam pe pod, au apărut polițiștii, care au tras două focuri de armă, apoi am văzut o persoană întinsă la pământ”, a relatat un jurnalist de la BBC.

Câțiva martori au reușit să facă fotografii. Pe imagini se observă o camionetă pe London Bridge, în timp ce traficul rutier este blocat.

Din primele informații, ar fi vorba despre un bărbat care a încercat să atace trecătorii cu un cuțit. Purtătorul de cuvânt al Poliției din Londra a anunțat că oamenii legii au reușit să îl pună la pământ pe suspect.

Pe imaginile publicate de martori pe rețelele de socializare se poate observa cu London Bridge a fost împânzit de echipaje de poliție. „Au scos armele, au scos armele”, se aude pe una dintre filmări.

„Mă aflu în apropiere de London Bridge, se pare că s-a petrecut ceva foarte grav, oamenii aleargă, polițiștii strigă să se dea la o parte. Sunt multe echipaje de intervenție, zona este împrejmuită”, a relatat jurnalistul britanic Owen Jones.

Până la ora transmiterii știrii, autoritățile britanice nu au precizat dacă este vorba despre un atentat terorist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI