Scenariu straniu, după „incidentul rușinos” dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Azerii sunt convinși că antrenorul are șanse mari să fie selecționerul României și că s-a împăcat cu soția

de: Sorin Barbu
27 09. 2022

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns rapid și în presa din Azerbaidjan, iar jurnaliștii au scris că oficialii clubului Neftci Baku își susțin antrenorul. Acum circulă o nouă variantă, destul de stranie. Reghe s-ar fi împăcat cu soția și ar avea mari șanse să fie numit selecționerul naționalei României, în cazul în care Edi Iordănescu își face bagajele.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat după „incidentul rușinos”

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns rapid și în Azerbaidjan. Există informații că cei care conduc gruparea Neftci Baku au primit filmarea incidentului din stradă chiar de la agentul FIFA. Șefii clubului au spus că îți susțin antrenorul, mai ales că nu au vrut să tensioneze atmosfera înaintea meciului foarte important cu Qarabag, liderul campionatului.

Jurnaliștii din Azerbaidjan au informații că scandalul dintre Reghe și Ana s-a terminat pentru că cei doi au găsit o cale de mijloc.

„Detalii după incidentul rușinos în care Reghecampf și-a lovit fosta soție. Antrenorul, care a mers acasă la Anamaria Prodan și a lovit-o, înjurat-o și amenințat-o, a ajuns la poliție, pentru a da declarații.

La două zile după incident, Reghecampf a participat la botezul copilului pe care îl are cu actuala parteneră, Corina Caciuc. Din ultimele informații, el s-a întors deja la Baku. Anamaria Prodan și Reghecampf, care sunt încă soț și soție în acte, se pare că au găsit o cale de mijloc”, scrie sportinfo.az.

Informațiile jurnaliștilor azeri sunt în contradicție cu ceea ce spune Anamaria Prodan. Agentul FIFA a depus plângere la poliție și a spus că soțul ei a bătut-o și a amenințat-o că o omoară.

Laurențiu Reghecampf, selecționerul naționalei României?

apasport.az publică o informație bombă. Laurențiu Reghecampf s-ar afla pe lista oficialilor Federației Române de Fotbal, pentru postul selecționer, dacă Edi Iordănescu își demisia sau este dat afară. Nu este prima oară când apare acest zvon. S-a mai vorbit de această variantă și acum opt ani când Reghe era antrenor la FCSB și ar fi trebuit să-l înlocuiască pe Victor Pițurcă pe banca primei reprezentative.

Naționala României a câștigat cu 4-1 duelul cu Bosnia din Liga Națiunilor, dar a terminat pe ultimul loc în grupă și a retrogradat în Liga C.