Scapă de punctele negre simplu și rapid. Care sunt cele mai bune metode indicate

Scapă de punctele negre simplu și rapid. Care sunt cele mai bune metode indicate
Trucuri pentru un ten strălucitor. Tot ce trebuie să faci pentru a avea o piele strălucitoare

Punctele negre le dau bătăi de cap tuturor, așa că s-a aflat cum poți să scapi de ele chiar la tine acasă, fără a apela la tratamente scumpe. Tenul tău o să fie curat și strălucitor dacă o să respecți anumite trucuri pe care le-au descoperit femeile cu piele fină.

Trucuri pentru un ten curat. Cum scapi de punctele negre

Punctele negre apar cel mai des în zona nasului, bărbiei sau a frunții în urma acumulării de celule moarte și sebum în exces în momentul în care porii se deschid. Ele pot să fie destul de greu de îndepărtat și sunt neplăcute în momentul în care tenul este unul încărcat.

Înainte de toate, trebuie neapărat să te speli pe față dimineața și seara pentru a îndepărta murdăria acumulată și a scăpa de bacterii. În cazul în care faci sport, încearcă să îți ștergi tenul cât mai repede după antrenament pentru ca transpirația și praful să nu afecteze tenul.

Totuși, nu exagera cu acest pas pentru ca sebumul să nu fie produs în exces. Exfoliază tenul ori de câte ori simți nevoia folosind acizi alfa și beta hidroxi pentru a îndepărta delicat celulele moarte. Asfel, produsele cosmetice pe care le folosești o să lucreze mai eficient dacă tenul este curat.

Îți dorești o piele strălucitoare? Află toate secretele

Nu uita de protecție solară ori de câte ori părăsești locuința, mai ales pentru că acești exfolianți chimici îndepărtează un strat de piele, așa că este important ca fața ta să fie protejată. În cazul în care nu îți dorești să optezi pentru aceste produse, poți să achiziționezi o perie de curățare.

O perie pentru curățarea tenului te poate scăpa de excesul de celule moarte și mizerie, ajutându-te să elimini resturile de machiaj și grăsimea. Înainte de toate, trebuie să știi dacă aceasta se potrivește tipului tău de ten, mai ales pentru că ea nu trebuie să fie folosită în cazul în care pielea este mult prea sensibilă.

Ce produse te ajută, de fapt

Încearcă să eviți să îți storci coșurile și nu opta pentru măști sau benzi de curățare pentru extracția punctelor negre. Produsele respective o să elimine murdăria, dar o să afecteze și substanțele care au grijă de sănătatea pielii tale, așa că trebuie să nu recurgi la ele pentru ca tenul tău să nu se irite.

Măștile pe bază de argilă o să te ajute să obții o piele strălucitoare, fără a agresa stratul de piele. Acest ingredient pătrunde delicat în pori, fără a produce probleme. Mai mult, poți să te folosești și de produse pe bază de cărbune pentru a scăpa de murdărie și sebum în exces, potrivit clickpentrufemei.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI