Scandalurile se țin lanț în finala Survivor. A scuipat-o înainte de competiție. Scene incredibile

Scandal la Survivor! A scuipat-o înante de competiție

Scandalurile se țin scai de Survivor România. Se pare că acerba competiție a scos tot ce era mai rău din unii concurenți. Ce s-a întâmplat înainte de o probă între două coechipiere? Scene incredibile!

Scandal Survivor: A scuipat-o înainte de competiție

Incredibil de ce a fost în stare o concurentă. Din păcate, primul sezon al show-ului Survivor România a adus la suprafață scene care nu pot fi considerate deloc un exemplu pentru nimeni. Scena cu luptătoarea Ana care l-a bătut pe unul din colegi la pierderea unei curse a fost una dintre ele, iar acum s-a aflat de faptul că Emy Alupei a avut un comportament inadecvat la adresa Asianei Peng. Cântăreața a fost parte din mai multe scandaluri de-a lungul competiției, dar unul pe care Cezar Jurantoni îl ține minte clar este cel în care solista a scuipat-o pe gimnastă. Fanii acesteia au observat de-a lungul timpului că tânăra are un caracter extrem de expansiv și o personalitate puternică, mai ales că la X Factor a dat dovadă de aceeași superioritate în ceea ce a privit concurența.

”Emy a scuipat-o pe Asiana Peng la Survivor România, moment în care noi, toți, am rămas șocați. Apoi, l-a înjurat pe Ghiță și apoi i-a adresat cuvinte dure lui Mihai! Nu este normal să se întâmple așa ceva. Îi înțelegem vârsta, dar suntem și noi oameni! Vreau să îi spun așa! Nu îți este rușine! Cred că ar trebui să ne controlăm, fiindcă toți încercăm să supraviețuim în condiții grele”
Cezar Juratoni

Emy Alupei a scuipat-o pe Asiana Peng înainte de competiție
Emy Alupei a scuipat-o pe Asiana Peng înainte de competiție

„M-a înșelat cu o chinezoaică”

”Am avut iubiți, dar… gen, în liceu. Pe vremea aia nu o luam în serios și eu nu vreau să fac nimic dacă nu e ceva serios. Am fost îndrăgostită de primul meu iubit. Cinci luni am stat în bancă, eram prieteni buni. Aveam 16 ani, ne țineam de mână în bancă, atât făceam. Cred că s-a plicitisit de mine, băieții la vârsta asta mai vor și altceva. M-a înșelat cu o chinezoaică, ceva, nu mai știu. I-am văzut pe stradă. M-am supărat foarte rău”
Emy Alupei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI