Când va avea loc marea finală a Survivor România, la Kanal D. Totul va fi transmis LIVE

Concurenții „Survivor România“ se pregătesc de bătălia finală! Câștigătorul îndrăgitei competiții va fi anunțat în direct și va fi ales prin vot de telespectatori. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Finala Survivor România 2020

Opiniile din mediul online cu privire la marele câștigător sunt care mai de care mai controversate, iar o parte dintre internauți îi acuzau pe cei de la Kanal D că trag sfori pentru Iancu Sterp, fratele cântărețului de manele Culiță Sterp, în timp ce alții erau de părere că producătorii o vor în marea finală pe Elena Ionescu, cu toate că sportiva nu a mai făcut performanță în ultima perioadă. Culmea este că atât Iancu, cât și Elena au fost eliminați în urma competiției sportive de sâmbătă, care asigura drumul direct în finală.

Marea bătălie dintre Faimoși și Războinici va avea loc, în direct, la Kanal D, pe 30 mai, iar câștigătorul va fi ales, prin vot, de susținătorii de acasă.

În competiție au mai rămas, în acest moment, șase concurenți: Cezar Juratoni, Emy Alupei și Elena Ionescu de la Faimoși și Emanuel Neagu, Iancu Sterp și Lola Crudu de la Războinici. Fanii au început deja să facă speculații pe rețelele sociale privind învingătorul din acest sezon.

Emisiune prezentată de Dan Cruceru și difuzată la Kanal D a ținut fanii cu sufletul la gură timp de patru luni, cu situații de viață la limită, în care sportivii au performat pe traseele din Republica Dominicană. În tot acest timp concurenții au format alianțe și au dezvoltat strategii, toate pentru a ajunge în marea finală a show-ului ce ne-a făcut carantina mai ușoară.

Semifinalele vor avea loc pe 23 și 24 mai

După ce au traversat o călătorie extraordinară în care s-au prezentat în fața publicului cu calități și defecte, bucurii, emoții ori greșeli, am putea afirma că toți cei rămași în concurs sunt niște învingători.

Semifinalele care vor da numele celor doi finaliști vor avea loc sâmbătă, 23 mai, și duminică, 24 mai, la Kanal D.

„Mai e foarte puțin până vom află câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți, i-am urmărit de-a lungul timpului, in diverse ipostaze, i-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși. Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu“, a susținut Dan Cruceru, prezentatorul show-ului din Dominicană.