Elena Ionescu și problemele de sănătate cu care se confruntă. Mama concurentei de la Survivor rupe tăcerea

Elena Ionescu și problemele de sănătate cu care se confruntă. Mama concurentei de la Survivor rupe tăcerea
Elena Ionescu și problemele de sănătate cu care se confruntă. Mama concurentei de la Survivor rupe tăcerea. Sursa foto: libertatea.ro

Mama cântăreței Elena Ionescu, fostă Mandinga, acum una dintre concurentele de la Survivor România, a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care fiica sa le are.

Mama Elenei Ionescu, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă concurenta de la Survivor

Mama Elenei Ionescu, concurentă acum în emsiunea Survivor România, a vorbit despre problemele de sănătate cu care fiica sa se confruntă. Elena Ionescu a avut un parcurs spectaculos în emisiunea concurs de la Kanal D, iar acum se află în semifinalele Survivor România. Mama Elenei Ionescu a făcut dezvăluirile în cadrul emisiunii Fan Arena, unde a recunoscut frustrările cu care Elena Ionescu le-a avut atunci când a avut probleme cu acneea.

Astfel, Elena Ionescu a suferit mult din această cauză și uneori a fost jignită pentru această problemă. Ajunsese să nu mai vrea să se prezinte în fața publicului. Problemele Elenei Ionescu cu acneea au început în anul 2013 și abia în 2019 cântăreața a început să simtă unele îmbunătățiri ale problemei de sănătate.

Elena Ionescu și mama ei
Elena Ionescu și mama ei. Sursa foto: wowbiz.ro

Elena Ionescu, mulțumită de cum se descurcă la Survivor România

A fost mai mult o frustrare. Problemele au apărut din 2013, după Eurovision, a mers la foarte mulți medici. În final, acum mai bine de un an, a găsit un medic și s-a văzut o îmbunătățire. Frustarea a fost că nu era mulțumită, era uneori jignită. Oamenii nu mai vedeau frumusețea, vedeau aspectul fizic.

Ea a spus: Merg în fața oamenilor, să mă vadă așa cum sunt. Poate că oamenii văd și frumusețea lăuntrică, iar pentru ea asta a contat. Eu consider că ea este împlinită. Este ceea ce și-a dorit. A cunoscut oameni cu care au format echipe. Eu, ca om, o văd împlinită și mulțumită pentru ceea ce face acolo. Dacă nu era așa, eu o vedeam altfel. E împlinită”, a spus mama Elenei Ionescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI