24 mart. 2020 | 12:39

Scandalurile care au zguduit fotbalul românesc. Cele mai cunoscute amante care au făcut furori printre sportivi

Monden
Scandalurile care au zguduit fotbalul românesc. Cele mai cunoscute amante care au făcut furori printre sportivi
Scandalurile care au zguduit fotbalul românesc. Cele mai cunoscute amante care au făcut furori printre sportivi Sursa foto: Unica

De multe ori, fotbaliștii au parte de „meciuri” și în afara terenului, iar relațiile extraconjugale țin capul de afiș mai ceva ca un derby pe gazon. Scandalurile care au zguduit fotbalul românesc sunt legate de amante, dar și de „colegialitatea” unora dintre fotbaliști, care au avut grijă și de consoartele coechipierilor. Că deh, fotbalul e sport de echipă, nu?

Scandalurile care au zguduit fotbalul românesc. Cele mai cunoscute amante care au făcut furori printre sportivi

În istoria recentă a fotbalului mioritic, episoadele s-au petrecut în ograda lui Gigi Becali, omul care nu acceptă asemenea derapaje. „Vestiarul este în pericol”, avertiza deseori finanțatorul FCSB. Chiar dacă jucătorii erau ținuți din scurt, tot mai scăpau ei și își făceau de cap, după tensiunea din timpul meciurilor.

Gabi Enache, Ovidiu Popescu, Cristi Tănase sau Mihai Costea sunt câțiva dintre fotbaliștii prinși în ofsaid. Nu ne-am propus să facem un top și nici să ne referim doar la FCSB.

Ada Hululei a luat bătaie pentru Ovidiu Popescu chiar pe Arena Națională

Amanta lui Ovidiu Popescu, bătută pe Arena Națională

Un episod fierbinte s-a petrecut în noiembrie 2017, în timpul meciului din Europa League dintre FCSB şi Hapoel Beer Sheva, când una dintre toaletele Arenei Naţionale s-a transformat în ring de luptă. Conform declaraţiilor date de Ada Hululei, soţia lui Ovidiu Popescu a bătut-o, cu ajutorul altor fete, după ce a aflat de relaţia de dragoste dintre fotbalistul de la FCSB şi Ada.

„Ovidiu Popescu nu a încercat să îmi salveze imaginea şi mi-aş fi dorit să mă apere şi să recunoască ce a fost între noi. Am văzut că a ieşit şi domnul Becali şi a făcut declaraţii, dar vreau să spună şi el ceva! Am fost la Medicina Legală, mi-am scos actele care dovedesc agresiunea, să vedem ce va fi.

Eu nu am mers acolo să o agresez, da, ştiam că va fi şi ea acolo. El îmi dădea mereu mesaje şi mă avertiza să am grijă, să nu port tricoul lui, că va fi şi ea acolo”, declara Ada Hululei, în 2017.

Imediat după acest eveniment, tânăra a prins curaj şi a ameninţat în presă că va ieşi să vorbească şi despre relaţiile pe care le-a avut şi cu alţi fotbalişti de la FCSB. Speriat de gândul că aceste declaraţii ar putea afecta rezultatele echipei, Gigi Becali şi-a asigurat fotbaliştii că va rezolva problema.

Lena Rohozneanu a schimbat sportul: a trecut de pe semicerc în careul de 16 metri. Soție de handbalist, amantă de fotbalist. Ținta: Gabi Enache

Cuplul Lena Rohozneanu – Gabi Enache prindea contur în urmă cu vreo trei ani. La început pe post de amantă, Lena și-a atins scopul și a devenit soția fotbalistului de la FCSB. Se pare că nu au deranjat-o nici criticile apropiaților, care nu vedeau cu ochi buni relația sa la vedere cu fotbalistul. Aceasta în condițiile în care Lena era căsătorită din 2008 cu handbalistul Mihai Rohozneanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia. Dar atât ea, cât și Gabi Enache erau căsătoriți la momentul în care au început o relație, mai mult, ambii aveau copii. Și ambii au făcut același lucru, nu și-au lăsat doar partenerii de viață, ci și-au abandonat și copiii.

Gurile rele spuneau la vremea respectivă că de când a venit la București, Lena Rohozneanu nu s-a mai interesat aproape deloc de soarta fetiței sale, această responsabilitate revenindu-i tatălui Sofiei, Mihai Rohozneanu, handbalist la echipa din Reșița și cadru universitar la Universitatea „Eftimie Murgu” din localitatea bănățeană. În aceeași situație se afla și Gabi Enache, care între timp și-a transformat amanta în soție. Care nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dăruit un băiețel. Acesta se bucură de toată atenția cuplului, nu același lucru întâmplându-se, din câte se pare, cu fosta soție a lui Enache, Mădălina, și cu copilul pe care aceștia îl au împreună.

Prietenia la cataramă dintre Gică Popescu și Gică Craioveanu a fost destrămată de o femeie

Gică Craioveanu s-a însurat cu iubita celui mai bun prieten, Gică Popescu

Una dintre cele mai solide prietenii din fotbalul românesc a fost cea dintre Gică Popescu și Gică Craioveanu. Colegi la națională, cei doi erau nedespărțiți și împărțeau aceeași cameră în cantonamente. Legătura lor ce părea indestructibilă a fost însă destrămată de o femeie, Oana Deselnicu, fiica marelui fotbalist al Craiovei, Petre Deselnicu.

Baciul avea o relaţie cu Oana Deselnicu, fiica fostei glorii oltene Petre Deselnicu, dar fata se întreținea tandru cu Gică Craioveanu, cu care avea ulterior să se căsătorească (cei doi, care au un băiat împreună, au divorţat după câţiva ani).
Multă vreme s-a vorbit despre faptul că Gică Popescu s-a opus convocării la echipa naţională a lui Gică Craioveanu, dar ambii au negat, chiar dacă nu convingător, acest scenariu.

Alte „amantlâcuri” din fotbalul mioritic

Miodrag Belodedici – Sandra Macovescu – Gabi Balint. Sandra Macovescu, fiica unui fost ministru de externe al regimului lui Nicolae Ceauşescu, a fost iubita lui Gabi Balint înainte de 1989, dar s-a căsătorit cu Miodrag Belodedici. Nici acest mariaj nu a ţinut. Sandra şi Belo s-au despărţit după ce au făcut o fată.

Radu Niculescu – Dana Petrescu – Dan Petrescu. Dana Petrescu era soţia lui Dan Petrescu atunci când s-a cuplat cu Radu Niculescu, colegul soţului ei la echipa naţională şi la FC Naţional. Dan şi Dana, care aveau două fete, au divorţat, însă nici Radu Niculescu nu s-a mai bucurat multă vreme de graţiile fostei doamne Petrescu.

Ştefan Grigorie – Lidia Niculescu – Claudiu Niculescu. La Dinamo, scandalurile erau ceva obişnuit şi în trecut. Foşti coechipieri în „Ştefan cel Mare”, Ştefan Grigorie şi Claudiu Niculescu au fost protagoniştii unui „caz” celebru. Pentru mijlocaş devenise o obişnuinţă să-l viziteze pe atacant chiar şi când acesta nu era acasă. Lidia, soţia de atunci a lui Niculescu, făcea tot ce-i stătea în putinţă pentru ca Grigorie să se simtă bine. Asta până când totul a ajuns la urechile atacantului, care a divorţat.

Diana Munteanu, cunoscuta prezentatoare TV, a fost căsătorită câțiva ani cu Claudiu Niculescu, însă presa tabloidă a scris despre multele relaţii avute cu alţi fotbalişti. Presa a scris despre relaţiile pe care Diana le-ar fi avut cu Adrian Mutu, Iulian Miu, Adrian Neaga şi Nana Falemi, dar şi cu fostul tenismen Dinu Pescariu. Diana a recunoscut doar legătura cu Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, ultima înainte de căsătoria cu Claudiu Niculescu.

Andreea Tonciu a fost şi ea una dintre admiratoarele fotbaliştilor români. A debutat cu o relaţie cu Giani Kiriţă, proaspăt divorţat, a continuat cu o aventură cu Cristian Daminuţă, pentru a se opri, pentru o perioadă de ani buni, la Nicolae Mitea, cu care a fost la un pas de căsătorie.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Schimbare pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Decizia oficială a intrat deja în vigoare
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro