Secretul murdar din trecutul Adelinei Pestrițu. Cum i-a furat logodnicul unei prietene din showbiz

Secretul murdar din trecutul Adelinei Pestrițu. Cum i-a furat logodnicul unei prietene din showbiz
Secretul Adelinei Pestrițu. Cum i-a furat logodnicul unei prietene din showbiz

S-ar fi crezut că e loc sub soare pentru toată lumea, însă, cum statistic în România sunt 7 – 8 femei la un bărbat, era inevitabil să nu se ajungă la o situație ca asta. Prin trecutul Adelinei Pestrițu se regăsește o astfel de întâmplare. Cui și cum i-a furat logodnicul?

Secretul Adelinei Pestrițu. Cum i-a furat logodnicul unei prietene din showbiz?

Cu o carieră artistică începută ca dansatoare într-un club din Ibiza, Adelina a devenit celebră la noi în urma relației cu Liviu Vârciu. După despărțire, bruneta a avut numeroase contracte în lumea modellingului, care au propulsat-o în showbiz. Pe lângă multele contracte, Adelina a avut tot la fel de multe relații.

Printre ele se numără și cea cu un bărbat logodit. Întâmplarea, petrecută în 2011, a ieșit la iveală în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Puzzle-ul a fost compus de Raluca Tănase, jumătatea trupei Bambi, și Andreea Tonciu, ambele concurente ale emisiunii.

”Știu despre cine este vorba. Adelina Pestrițu”

„Eu am trecut prin asta în realitate. Prietena mea s-a combinat cu actualul atunci al meu. I-am prins că sunt împreună”, a spus Raluca.

Tonciu, cunoscând idila și considerând că o astfel de mărturisire merită să fie completă, a dezvăluit numele celei care a lăsat-o pe Raluca fără logodnic.

Secretul murdar din trecutul Adelinei Pestrițu. Cum i-a furat logodnicul unei prietene din showbiz
Raluca și Adelina au împărțit același iubit

„Știu despre cine este vorba. E Adelina Pestrițu”, a spus vedeta.

La vremea aceea, Raluca era logodită cu Răzvan Ispas, iar, la doar câteva săptămâni după ce primise inelul, artista a aflat că buna ei prietenă, Adelina, și bărbatul pe care îl iubea, sunt împreună. S-a creat atunci un scandal mediatic imens, solista declarând că nu vrea să mai audă de prietena ei.

Iubirile brunetei

  • Un alt iubit al vedetei a fost George ”Țiganu” (februarie 2011), care îi făcea cadouri de mii de euro, dar și vacanțe peste hotare.
  • Cu Răzvan Ispas (aprilie 2012), care se afla atunci într-o relație cu Raluca de la Bambi, Adelina a trăit o dragoste intensă. Tânărul afacerist i-a cumpărat un bolid de 80 de mii de euro.
  • Vedeta s-a iubit și cu Sorin Boagiu (februarie 2012), afacerist din Timișoara.
  • Emisiunea ”Vaporul Iubirii” i-a adus, la rândul ei, o altă iubire, pe nume Robert Miu.
  • Adelina a avut o relație și cu un conte englez. Pe când era în Ibiza, l-a cunoscut pe Walter Henning, un om bogat care deținea mine de diamante în toată lumea, scrie bzc.ro.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI