Scandalul momentului, la Bravo, ai Stil Celebrities. Conflictul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu a degenerat

Autor: Năstase Mirabela - 10:27, 24 ian. 2020
Scandalul momentului, la Bravo, ai Stil Celebrities. Conflictul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu a degenerat

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au continuat să se atace una pe cealaltă la ”Bravo, ai stil Celebrites”. În show-ul prezentat de Ilinca Vandici, fosta ispită de la Insula Iubirii și -a adus până și cartea cu vrăjo pentru ca energiile negative ale rivalelor sale să nu o atingă. Mai mult decât atât, după ce emisiunea s-a încheiat, Maria Ilioiu a făcut declarații tranșante la adresa Andreei Tonciu.

Scandalul momentului, la ”Bravo, ai Stil Celebrities”

Maria Ilioiu a augumentat războiul început cu Andreea Tonciu și a povestit în timp ce camerele de filmat erau pe ea că nici bine nu s-au întâlnit și că bruneta a sărit pe ea precum o ciocănitoare. Când a auzit comparația făcută de aceasta, a luat imediat foc și s-a pus pe declarații.

Tu te uiti cum arăți, măi, fată? Eu nici nu știu cine e domnișoara asta! Eu n-am venit aici să mă cert și nu-i permit ei să mă jignească. Te rog frumos să-ți retragi cuvintele!”, a reacționat Andreea Tonciu.

Războiul nu s-a oprit aici, ci s-a mutat în lumea virtuală. Maria Ilioiu a făcut apel la internauți să vadă adevărul exact așa cum este, îndemnându-i pe fani să-i dea sfaturi. Mai mult decât atât, roșcata a ținut să sublinieze că nu ar fi acceptat să vină la emisiunea Ilincăi Vandici, dacă ar fi știut că va fi concurentă cu Andreea Tonciu.

“Dragilor, sper să vedeți dincolo de tatuaje și roluri și pentru că cel mai ușor în viață este să judeci înainte să cunoști și să înțelegi, nu puneți etichete! Vreau să înțelegeți că nu am atacat pe nimeni, fără să fiu acuzată înainte, de lucruri pe care nu le-am făcut… Vă mulțumesc celor care îmi sunteți alături, celor care mă criticați și păstrați decentă și, cu fiecare zi, sper să reușesc să fac față provocărilor, iar dacă îmi puteți sugera sau recomanda anumite lucruri, le aștept cu drag!” este mesajul transmis de Maria Ilioiu pe Instagram, la câteva ore după ce s-a încheiat ediția de aseară a emisiunii prezentată de Ilinca Vandici.

De la ce a început scandalul

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu s-au pus pe scandal încă din prima ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrites”, cele două aruncându-și cuvinte grele.

“Nici nu am început bine emisiunea și ea a început cu cearta. Bine, ea a început scandalul încă de la filări, de la repetiții și la promo. Eu nu am venit aici să mă cert, nu vreau să mă cert cu nimeni. Vreau să închei acest subiect”, a afirmat Andreea Tonciu în cadrul emisiunii.

Apoi, în interviurile de după emisiune, bruneta a mai adăugat detalii despre motivul pentru care crede ea că Maria Ilioiu se tot ceartă cu ea: “Eu, în trecut mă certam cu anumite persoane și din cauza asta am devenit mult mai cunoscută. Probabil că asta vrea și ea acum, dar să fii ca Tonciu este foarte greu”, a declarat bruneta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI