Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, scandal în culisele Bravo, ai stil! Celebrities. “A fost o adevărată șatră”

Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, scandal în culisele Bravo, ai stil! Celebrities. “A fost o adevărată șatră”
Tonciu și Raluca de la Bambi, la cuțite. Scandal între cele două în culisele Bravo, ai stil! Celebrities

Noul sezon de la Bravo, ai stil a venit deja cu primele șicane între celebrele concurente. Raluca de la Bambi și Andreea Tonciu sunt la cuțite! Ce s-a întâmplat în culise în prima ediție a show-ului de modă?

Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, la cuțite!

Cărțile s-au împărțit deja la Bravo, ai stil! Celebrities. Raluca Tănase și Andreea Tonciu se ceartă de mama focului în culise, Maria Ilioiu atrage antipatii pe bandă rulantă, iar Deea Codrea este deja în vizorul juraților din cauza stilului mult prea simplu afișat în prima ediție. Discuțiile interminabile vin mai cu seamă din rândul celor două foste iubite ale lui Nicolae Mitea.

Deși au fost cu același bărbat, deci au gusturi asemănătoare, nu se pot înțelege de nicio culoare în cadrul celui mai iubit show de modă din România. Cu toate că Andreea insistă că s-a schimbat extrem de tare și că a lăsat deoparte firea sa vulcanică, nu este așa, lucru pe care l-a dovedit încă de la filmările primei ediții din Bravo, ai Stil. Conform cancan.ro, bruneta este ironizată de echipă, dar este clar pe placul conducerii postului pentru că iscă dispute și face rating.

Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, la cuțite. Ce s-a întâmplat în culisele Bravo, ai stil între cele două
Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, la cuțite. Ce s-a întâmplat în culisele Bravo, ai stil între cele două

„A fost o adevărat șatră”

„Tonciu a primit la început note proaste, în primele ediții, așa că, ulterior, și-a chemat un taraf foarte mare, iar pe scena «Bravo, ai stil» a fost o adevărat șatră, cu lăutari… Culmea, pentru că Tonciu chiar s-a simțit în elementul ei, show-ul le-a plăcut și juraților, care i-au remediat catalogul”, a declarat unul dintre apropiații emisiunii de la Kanal D, conform sursei citate.

Din nefericire pentru cei care au crezut că fosta asistentă de televiziune s-a schimbat, se pare că nu este deloc așa. Andreea se comportă execrabil în culise, face mereu scandal și înjură ca la ușa cortului pe oricine atunci când ceva nu-i convine. „Cele două nu se suportă și încearcă să stea cât mai departe una de cealaltă, dar cea mai afectată este Raluca, o fire sensibilă, care, inițial, când a auzit că vine și Tonciu la «Bravo, ai stil», nici nu a mai vrut să participe.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI