Anamaria Prodan, gafă incredibilă în fața a zeci de mii de oameni. Greșeala a devenit virală

Anamaria Prodan, gafă incredibilă în fața a zeci de mii de oameni. Greșeala a devenit virală
Anamaria Prodan, taxată de fani pentru o gafă monumentală

Anamaria Prodan a postat o nouă fotografie pentru fani chiar de curând. Aceasta nu a fost atentă la câteva detalii observate imediat de cei mai aprigi dintre internauți. Ce a făcut aceasta?

Anamaria Prodan, gafă pe internet: ce greșeală a făcut vedeta?

Anamaria Prodan susține că este asumată în scandalul în care se află și că nimic nu poate să o doboare. Timpul a trecut, iar aceasta a început să devină din ce în ce mai detașată de răutățile auzite în presă și de persoanele care își dau cu părere despre familia sa, dovadă fiind postările din mediul online.

Impresara este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare unde se pozează de zor în orice loc merge și la orice eveniment care o bucură. Acum, încă soția lui Laurențiu Reghecampf s-a surprins stând gânditoare în fața unei table de șah. Fanii au observat imediat cum aceasta era invers, lucru pentru care a fost taxată dur. 

„Doamneeee, v-am mai spus vreodată că România a produs cei mai mari impostori? Cum să nu judeci prostia, incompetența, minciuna? Uitați-vă la Prodanca, joacă șah cu tabla invers, iar după primele 2 mutări a dezvoltat regele! Era o melodie de la Antract, am uitat-o, începea cu: Făăăăăăă….”, a scris într-o postare jurnalistul sportiv Narcis Drejan.

Decizie radicală în plin proces

Anamaria Prodan a confirmat veștile divorțului după o perioadă bună în care a ținut sus și tare mândria familiei. Acum este pregătită să facă și o altă modificare radicală în viața sa după separarea de bărbatul alături de care și-a petrecut 15 ani și alături de care are un copil.

Agentul de jucători a dezvăluit că vrea să se mute definitiv în Statele Unite ale Americii, acolo unde Laurențiu Reghecampf Jr. își va continua studiile. Cea din urmă are cetățenie americană și deține acolo și o locuință.

”Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze”, a declarat Anamaria Prodan, la Kanal D.

Fanii se bucură să o vadă fericită alături de copiii săi și pozitivă cu gândul la viitor. Aceasta a recunoscut că mai crede în continuare în iubire și consideră că se va mai mărita încă o dată, dar elimină varianta în care să se mai îndrăgostească de un român.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI