Scandalul continuă între Brigitte Pastramă și fiul său! Dezvăluirea momentului: de la ce a pornit conflictul

Scandalul continuă între Brigitte Pastramă și fiul său! Dezvăluirea momentului: de la ce a pornit conflictul
Scandalul continuă între Brigitte Pastramă și fiul său! Dezvăluirea momentului de la ce a pornit conflictul

Scandalul momentului dintre Brigitte Pastramă și fiul ei capătă alte dimensiuni! Mărul discordiei ar fi averea pe care Robert ar fi trebuit să o moștenească după moartea tatălui său, Octavian Sfăt. Detaliile tulburătoare oferite de tânăr, în continuare.

Continua scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei

Rober Sfăt a dezvăluit că după moartea tatălui său, Octavian, Brigitte a vândut o proprietate moștenită de la răposat, însă el nu a văzut nici un șfanț de la mama sa, fiind, totodată, manipulat să semneze contractul de vânzare.

„Această femeie și-a însușit o casă, în localitatea Drâmbovița, din Timișoara. Pe care a vândut-o și fără semnătura mea nu a putut să o vândă. Aveam 18 ani, iar acum am 19 ani jumătate, iar din câte știu eu 3 din 4 primește copilul, iar 1 din 4 primește mama, legal vorbind.

Iar eu am fost de acrod am fost de acord să primesc doar 2 pe 3 din acea valoare. După care mi s-a adus în față că aș primi doar 1 pe 3 din valoarea aia, bani pe care nu i-am primit nici astăzi“, a povestit Robert Sfăt pentru televiziuni.

Și asta nu e tot! Tănărul o acuză pe mama sa de acte de violență și multe nedreptăți.

„Mamei îi sare țandăra de la cel mai mic lucru. Sigur că nu am bătut-o. Chiar dacă nu avem o relație bună, este mama mea. Nu aș face așa ceva. Da, am avut multe conflicte, însă ea denaturează lucrurile. Nu au existat loviri din partea mea. Din a ei, da. Și nu numai pe mine. Pe cine prinde. (…)

În schimb am fost dat afara cu palme și cu pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă, că eu eram închis în fața casei. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?“, se întreabă băiatul.

„O să plătească cu vârf şi îndesat“

Timpul trece dar infidelitatea nu se iartă și nici nu se uită. Sau cel puțin așa se întâmplă în cazul Ralucăi Podea, care, deși a trecut aproape un an, nu-i poate ierta trădarea lui Florin Pastramă. Părăsită înainte de a ajunge la altar pentru Brigitte, blonda este de părere că tot scandalul în care sunt implicați fosta soție a lui Octavian Sfăt și fiul ei reprezintă o pedeapsă divină pentru durerea pe care i-a provocat-o ei și familiei sale.

„În primul rând, eu ştiam de ceva vreme, nu m-a interesat de viaţa nimănui, dar am aflat că ea ar avea ceva probleme cu băieţelul ei, ceea ce e un lucru tocmai neplăcut ca să îţi poţi vedea copilul în astfel de situaţii, dar nu aş putea să comentez mai mult.

Eu sunt foarte credincioasă şi cred că Dumnezeu are grijă de toată lumea. Şi la cât rău mi-a făcut ea mie şi familiei mele, cumva să se aştepte că o să plătească cu vârf şi îndesat“, a delcarat Raluca Podea la Antena Stars.