Dezvăluiri halucinante făcute de fiul lui Brigitte Sfăt. Ce au suportat toți soții ei

Dezvăluiri halucinante făcute de fiul lui Brigitte Sfăt. Ce au suportat toți soții ei
Dezvăluiri halucinante făcute de fiul lui Brigitte Sfăt. Ce au suportat toți soții ei

Fiul lui Brigitte Sfăt se află în scandal cu propria mamă după ce aceasta l-a dat afară din casă în urma acțiunilor petrecute în seara de luni, când bruneta și-a reclamat băiatul la Poliție, pe motiv de agresiune, vandalizare și furt. În ultimele 48 de ore s-au lansat ipoteze potrivit cărora tânărul ar fi consumat substranțe interzise. Pentru a dezminți cele vehiculate și a se apăra, Robert Sfăt a pășit în platoul ”XNS”, marți seară.

Fiul lui Brigitte Sfăt, în război cu propria mamă. Atenția s-a mutat acum pe comportamentul vedetei în raport cu soții ei

Luni, 22 iunie, Brigitte Sfăt și-a reclamat fiul la Poliție, pe motiv că acesta ar fi agresat-o, că i-ar fi vandalizat casa împreună cu câțiva prieteni și i-ar fi furat mașina, pe care a și avariat-o. Totul, pe fondul consumului de stupefiante, obicei vechi al băiatului, din declarațiile mamei sale.

Situația se tranșează și pe micul ecran, nu doar la instituțiile avizate. Invitat marți seară la ”XNS”, Antena 1, Robert și-a spus versiunea despre ceea ce s-a petrecut în noaptea în care a fost nevoie de intervenția oamenilor legii pentru a se calma spiritele la locuința mamei sale.

Băiatul în vârstă de 19 ani a povestit că nu și-a atins mama și spune că agresivitatea a venit din partea lui Brigitte, care l-ar fi pălmuit și pe Florin Pastramă.

”Credeți că Pastramă are o viață ușoară?”

„S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăsuse cheia. I-a dat un capac și lui Florin”, a spus Robert Sfăt.

De asemenea, tânărul a dezvăluit că în fostele relații ale lui Brigitte se credea că violența este calea de mijloc și că toți bărbații din viața sa au avut de gestionat agresivitatea vedetei. El susține că nu are nimic de împărțit cu niciunul dintre partenerii din viața părintele său, nici măcar cu Pastramă.

„Ce să am cu el? Credeți că el are o viață ușoară? O să o ia și el razna, săracul. Dar care dintre foștii soți ai mamei au dus o viața liniștită lângă ea?”, a spus Robert pentru Impact.ro.